2012-09-14 09:04:03
Φωτογραφία για Κάνε υπομονή...
Γράφει ο Νίκος Βραχασωτάκης

Υπομονή,υπομονή και μόνο υπομονή προτείνουν οι καλοταισμένοι βουλευτές της συγκυβέρνησης, γιατί μόνο με την υπομονή θα έρθουν... οι καλύτερες μέρες που τάζανε προεκλογικά και θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε πως αυτές οι μέρες θα έρθουν αν ακολουθήσουμε πιστά τα βάρβαρα μέτρα του μνημονίου.

-Υπομονή εργαζόμενε που είσαι απλήρωτος έξι μήνες τώρα.

-Υπομονή φαρμακοποιέ που κινδυνεύεις να μπεις μέσα επειδή σου χρωστάμε λεφτά.

-Υπομονή άνεργε που έχεις να δουλέψεις δύο χρόνια, θα έρθουν οι επενδύσεις αύριο-μεθαύριο και θα βρεις εύκολα δουλειά.

-Υπομονή καρκινοπαθή και θα σε σώσουμε αν προλάβεις να ζήσεις μέχρι την ανάκαμψη.

-Υπομονή συνταξιούχε που σου κόψαμε τα λεφτά από τις εισφορές που πλήρωνες τόσα χρόνια, υπομονή και οι αδικία θα αποκατασταθεί.

Όλοι εσείς κάντε λίγη υπομονή μέχρι να γίνει η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, και μετά όλοι θα ζήσουμε καλύτερα. Άλλωστε εμείς οι χορτάτοι μπορούμε εύκολα να λέμε στους πεινασμένους για τις καλύτερες μέρες που θα έρθουν! Ε, εντάξει μπορεί εσείς να μην τις προλάβετε αλλά τα εγγόνια σας λογικά θα τις προλάβουν, μην είστε και εγωιστές εκτός από τεμπέληδες.


Δυστυχώς η κυβέρνηση των ''φοβισμένων''(γιατί πάνω στον φόβο επένδυσαν για να εκλεγούν) ήτανε γνωστό πως θα αποτύχει πριν καν σχηματιστεί λόγω των βίαιων περικοπών που θα έπρεπε να κάνει, που αυτό συνεπάγεται με την αύξηση της ανεργίας, την μείωσή μισθών και συντάξεων, την διάλυση του τομέα της παιδείας και της υγείας. Όλο αυτό το εκρηκτικό μείγμα του μνημονίου προδικάζει πως αυτή η κυβέρνηση δεν θα αντέξει πολύ λόγω των κοινωνικών αναταραχών που θα υπάρξουν μέσα στους επόμενους μήνες.

Η υπομονή λοιπόν είναι μεγάλη αρετή, αλλά όταν βλέπεις πλέον ξεκάθαρα μπροστά σου το πνεύμα και την αλητεία αυτών που σου συνιστούν να κάνεις υπομονή, η υπομονή από αρετή γίνετε η υπέρτατη βλακεία που μπορεί να υπάρξει στον ανθρώπινο νου. Η υπομονή όμως εξαντλήθηκε, για κάποιους πριν από χρόνια, για κάποιους άλλους πριν από ένα μήνα και για άλλους μόλις χθες...
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ