2012-09-14 10:30:45
Φωτογραφία για Οι πιο γλοιώδεις ρόλοι στις αμερικανικές σειρές ever
Αδόκιμος ο όρος γλοιώδεις. Αλλά πώς αλλιώς να εκφράσεις αυτή την γλίτσα που αποπνέουν οι παρακάτω χαρακτήρες στις σειρές; Αυτή την ανωμαλία που δεν σε κάνει να αηδιάζεις αλλά να σηκώνεσαι από τον καναπέ σου σε ένα τρελό standing ovation κλαίγοντας από τα γέλια.

Ιδού η χρυσή πεντάδα γλοιώδους awesomeness..

Ο Louis από το Suits

Ένας σχεδόν κωμικός ρόλος μέσα σε μία κατά τα άλλα σοβαρή σειρά. Δύσκολα θα ήθελες να είσαι ο Louis Litt σε μια σειρά με πολλαπλά role models και τονεπιβλητικό χαρακτήρα του Harvey Specter, αλλά ο Louis είναι αυτός που θες να του σφίξεις το χέρι, να του κάνεις πατ πατ στον ώμο και να πάτε μαζί στο μπαλέτο. Οι μούτες που κάνει κάθε φορά που του απευθύνουν τον λόγο είναι εκπληκτικές. Ο τρόπος που ανοίγει τα πελώρια μάτια του όταν του μιλάει ένας ανώτερος, ο τρόπος που σφίγγεται όταν διαλύει έναν από τους υφισταμένους του, είναι άξιοι κάποιου βραβείου. Έστω από το ONEMAN.


Ο Runkle από το Californication

Είναι ο κολλητός που δεν θα άφηνες να σε αγκαλιάσει ποτέ. Γιατί είναι τόσο βουτηγμένος στην αμαρτία και την σεξουαλική διαστροφή που νιώθεις ότι κάθε εκατοστό του άτριχου σώματός του είναι γεμάτο μικρόβια. Γυρνάς το βλέμμα όταν τον βλέπεις να πηδάει την σαδομαζό γραμματέα του, όταν ερωτοτροπεί με την Kathleen Turner, όταν τριγυρνάει με τον κώλο έξω πασαλειμένος με αστακό σε κάποιο ερωτικό παιχνίδι με την γυναίκα του. Ο Hank Moody είναι ο πολλά βαρύς της σειράς αλλά ο Runkle είναι εκείνος που θα κάνεις connect. Στο βάθος της βρώμικης ψυχής σου.

Ο Schmidt από το New Girl

Αρ ι ες πι ι σι τι. Ακούστηκε λίγο gay αυτό χωρίς να είναι ε; Κάπως έτσι είναι και όλη η ζωή του τιτανοτεράστιου Schmidt. Με ευαίσθητα υφάσματα στα ρούχα του, προσεγμένα φαγητά για τη διατροφή του, ενυδατικές κρέμες για την επιδερμίδα του και το savoir vivre για Βίβλο. Οι ατάκες που πετάει στην Cece για να την ρίξει είναι όλες στην λίστα με τις ατάκες που δεν πρέπει να πεις ποτέ σε μία γυναίκα. Ο Schmidt είναι ο φίλος που θα ντρεπόσουν αλλά θα γούσταρες πολύ να έχεις.

Ο Andre από το The League

Η επιτομή της ατομάρας. Τον κοροϊδεύουν σε κάθε επεισόδιο για τα εκκεντρικά ρούχα που φοράει και απωθούν κάθε ίχνος θηλυκού. Τον γελοιοποιούν για τον τρόπο που μιλάει, τις επιχειρηματικές ιδέες του και τα φαγητά που τους βάζει να δοκιμάσουν. Η όψη του είναι ακόμα και για εσένα που αράζεις στον καναπέ σου αποκρουστική και αυτό το κενό στα δόντια είναι κάτι που θα μπορούσες να αρχίσεις να κοροιδεύεις από σήμερα μέχρι και το τέλος του κόσμου. Δεν μπορείς να μην γελάσεις όταν τον βλέπεις να τρέχει με πλαστική φόρμα σε μαραθώνιο, όταν είναι στο κρεβάτι με μια γκόμενα ή όταν προσφέρει το στήθος του σε ένα μωρό για να θηλάσει.

Ο Howard από το The Big Bang Theory

Λεοπαρδαλέ παντελόνι, μωβ μποξεράκι, σατέν σεντόνια και μερικές φιγούρες του Star Wars πάνω από το παιδικό του κρεβάτι. Αυτή η κοκαλιάρικη φιγούρα με το περίεργο κούρεμα και τα παντελόνια πάνω από την μέση δεν είναι ένας χαρακτήρας που θα αγαπήσεις από την πρώτη σεζόν. Αν φτάσεις όμως μέχρι την πέμπτη σεζόν θα σε έχει κερδίσει περισσότερο από κάθε άλλον. Με τα γλοιώδη πεσίματά του, με τις φρικτές ατάκες του στην Penny, με τις “σεξουαλικές” εμφανίσεις του μπροστά στην Bernadette, με τις κραυγές προς την χοντρή σιχαμερή μάνα του.

Μου ήρθαν και διάφοροι άλλοι στο μυαλό. Αλλά δεν φτάνουν το επίπεδο slizzyness για να μπουν σε αυτή τη λίστα. Αν έχεις κάποιον άλλον εσύ στο μυαλό σου, περιμένω ανάλυση στα σχόλια.
oneman.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ