2012-09-14 11:23:15
Φωτογραφία για Και επίσημα στον Αστέρα ο Καλαντζής
Ο Χρήστος Καλαντζής είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την απόκτηση του Χρήστου Καλαντζή για τα επόμενα δύο χρόνια.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο Καλαντζής πήρε μέρος και στις δύο προπονήσεις του Αστέρα την Πέμπτη (13/09), ενώ μετά από άμεση κινητοποίηση των Αρκάδων εκδόθηκε και το δελτίο του από την ΕΠΟ και ο Σάκης Τσιώλης μπορεί να τον υπολογίζει για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο Καλαντζής στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που πραγματοποιήθηκε η μεταγραφή μου στον Αστέρα. Ξέρουμε όλοι για τι ομάδα πρόκειται και πόσο οργανωμένη είναι. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τη διοίκηση και τον προπονητή που με επέλεξαν για να βοηθήσω και εγώ στους στόχους της ομάδας.

Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια αυτή τη στιγμή, αλλά να προσπαθήσω να έρθω γρήγορα σε καλή αγωνιστική κατάσταση, έτσι ώστε να μπω στο κλίμα της ομάδας και να βοηθήσω όσο μπορώ και εγώ από την πλευρά μου.

Φέτος γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια, έτσι ώστε ο κόσμος να είναι στο πλευρό της ομάδας και να βοηθήσει από την πλευρά του προκειμένου ο Αστέρας να πετύχει τους στόχους του. Θέλουμε να είναι δίπλα μας σε όλη τη διάρκεια της σαιζόν, στις καλές και τις άσχημες στιγμές και να μας βοηθήσει".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ