2012-09-14 16:38:03
Φωτογραφία για ΛΙΛΑ : ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο διεθνής Αλβανός ποδοσφαιριστής Άντυ Λίλα μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣ Γιάννινα για τα δύο πρώτα ματς του πρωταθλήματος αλλά και τον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

Πως είδες την ομάδα στα δυο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, με Πλατανιά , Παναθηναϊκό και η ποιά η εκτίμησή σου για την συνέχεια;;

Είδα μια ομάδα που προσπάθησε πολύ για να πετύχει το καλύτερο.Είμαστε ένα δυνατό σύνολο. Δουλέψαμε καλά στην προετοιμασία και θα πάμε σίγουρα καλά και στην συνέχεια..

Πώς βλέπεις τον αυριανό αγώνα με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό;

Είναι ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια γιατί ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Εμείς θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και θα παλέψουμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Πώς αισθάνεσαι μετά από ένα χρόνο παρουσίας σου στην πόλη και την ομάδα των Ιωαννίνων;

Είμαι στο δεύτερο χρόνο στην ομάδα και έχω προσαρμοστεί πλήρως. Η πόλη είναι πολύ όμορφη. Το ίδιο και οι άνθρωποι της πόλης που μας σέβονται και με κάνουν να αισθάνομαι σημαντικός. Το κλίμα είναι πολύ καλό και ειδικά μετά το θετικό ξεκίνημα τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα.

Προσωπικά είμαι καλά, γιατί νιώθω πλέον την ομάδα οικογένειά μου. Ο Πρόεδρος είναι καλός άνθρωπος, που μου φέρεται καλά και ότι έχουμε συμφωνήσει το έχει τηρήσει. Θέλω να πάω κι εγώ καλά με την ομάδα ώστε να είναι και εκείνος ευχαριστημένος μαζί μου. Ο προπονητής έχει πολύ όρεξη και γνώσεις. Μας κάνει να νιώθουμε όμορφα και να είμαστε σαν μια οικογένεια.

Τι σημαίνει για σένα η Εθνική Αλβανίας και ποια πιστεύεις ότι θα είναι η πορεία της στα προκριματικά;

Η Εθνική Αλβανίας είναι ο έρωτας της ζωής μου. Είναι τιμή για μένα να παίζω με την Εθνική. Ελπίζω να κάνουμε την καλύτερη πορεία μιας και έχουμε τις βάσεις για να το καταφέρουμε.

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι για την συνέχεια του πρωταθλήματος;

Θέλω προ πάντων να είμαι γερός και δυνατός ώστε να βοηθήσω την ομάδα.

Ένα μήνυμα για τους φιλάθλους του ΠΑΣ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:

Όλοι θα κάνουμε ότι καλύτερο, για να δουν οι φίλαθλοί μας ένα ωραίο παιχνίδι και να μείνουν ευχαριστημένοι. Να γεμίσουν το στάδιο αύριο και εμείς θα τους κάνουμε χαρούμενους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ