2012-03-06 17:15:15
Φωτογραφία για Ο Παπανδρέου κόβει τον Χρυσοχοΐδη από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη;
Σύμφωνα με όσα διαρρέονται τις τελευταίες ώρες, ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν από την πρώτη στιγμή αρνητικός ώστε να "μετακινηθεί" στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, κάτι το οποίο έκανε γνωστό και στον Λουκά Παπαδήμο.

Φαίνεται πως η "διαμάχη" που υπάρχει μεταξύ των δύο ανδρών είναι μεγάλη, από την ημέρα που ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης έβαλε εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου.

Και όπως λέγεται στην Ιπποκράτους, ο ΓΑΠ δεν... ξεχνάει!

Και το έχει αποδείξει αυτό από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία του ΠΑΣΟΚ Εμείς, όμως, δεν θα πάψουμε να αναρωτιόμαστε πως είναι δυνατόν και για ποιούς λόγους να γίνεται (ή έστω να αποπειράται) μία μετακίνηση του γνωστού (από τα Wikileaks) Χρυσοχοΐδη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όταν ο υπολειπόμενος χρόνος μέχρι τις εκλογές είναι λιγότερο από 2 μήνες...!

Για ποιόν λόγο, λοιπόν, ο κύριος Χρυσοχοΐδης θέλει να μπει "στη φωτιά" λίγο πριν τις εκλογές; Θέλει να αυτοκτονήσει πολιτικά ή θεωρείται αρκετά "έμπειρος" για να διαχειριστεί τις καταστάσεις που έρχονται;

Κωνσταντίνος

Πληροφορίες από apospasma

kostasxan.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ