2012-09-26 10:17:04
Φωτογραφία για Δ. Αθηναίων VS εργαζομένων Δημοτικού Βρεφοκομείου για την κατάληψη
Έντονα καταδίκασε η δημοτική Αρχή της Αθήνας την κατάληψη που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι στο Δημοτικό Βρεφοκομείο, στο Α' Μαγειρείο και στην Κεντρική Υπηρεσία, κατηγορώντας την πρόεδρο του Βρεφοκομείο και το δήμαρχο για εμπαιγμό και επειδή «η διοίκηση του δήμου έχει δύο μέτρα και δύο σταθμά όσον αφορά στη νομιμότητα πρόσληψης προσωπικού με δίμηνες συμβάσεις».

Σύμφωνα με το Αθηναίων, η κατάληψη δημιούργησε πρόβλημα στη σίτιση των παιδιών, αλλά «φρόντισε άμεσα για την παροχή πρόχειρων γευμάτων προς όλους τους παιδικούς σταθμούς».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ. ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Ο δήμος Αθηναίων και η διοίκηση του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών ζητούν συγγνώμη από χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειές τους για τα προβλήματα που παρατηρήθηκαν σήμερα κατά τη σίτισή τους. Προβλήματα που οφείλονται στην καταδικαστέα και αναντίστοιχη με τις αξίες του λειτουργήματός τους, κατάληψη που πραγματοποίησαν, τα σωματεία των εργαζομένων και πρώην συμβασιούχοι του Δ.Β.Α., των οποίων η σύμβαση διακόπηκε με δικαστική απόφαση, στις εγκαταστάσεις του Βρεφοκομείου, όπου βρίσκονται και τα μαγειρεία. Η δημοτική αρχή φρόντισε άμεσα για την παροχή πρόχειρων γευμάτων προς όλους τους παιδικούς σταθμούς.

aftodioikisi.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ