2012-09-26 10:42:24
Φωτογραφία για Κατάληψη στη ΔΟΥ Αρκαλοχωρίου για να την κρατήσουν ανοιχτή
Σε συμβολική κατάληψη της ΔΟΥ Αρκαλοχωρίου προχώρησαν σήμερα το πρωί δημότες Μινώα Πεδιάδας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόφαση του υπουργείου να προχωρήσει στην αναστολή της λειτουργίας της.

Το ραντεβού είχε δωθεί για τις 8 το πρωί όπου αρκετοί δημότες συγκεντρώθηκαν έξω απο το κτιριο της ΔΟΥ διαμαρτυρόμενοι για την επικείμενη αναστολή της λειτουργίας της ενώ προειδοποίησαν πως αν η κυβέρνηση προχωρήσει στην απόφαση αυτή θα προχωρήσουν σε νεες δυναμικότερες κινητοποιήσεις.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η επιτροπή αγώνα η απόφαση χαρακτηρίζεται ως απαράδεκτη ζητώντας την διατήρησή της.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Με μια προκλητική απόφαση ο Υπουργός Οικονομικών δρομολογεί από την 1η Οκτωβρίου την κατάργηση της Δ.Ο.Υ. Αρκαλοχωρίου (Αρκαλοχωρίου-Καστελλίου) μαζί με άλλες 48 Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα. Μάλιστα, η απόφαση αυτή έρχεται σε συνέχεια προηγούμενης κατάργησης της Δ.Ο.Υ. Καστελλίου του Δήμου μας.


Θεωρούμε την απόφαση αυτή απαράδεκτη, καθώς η Δ.Ο.Υ. Αρκαλοχωρίου (Αρκαλοχωρίου-Καστελλίου) εξυπηρετεί χιλιάδες φορολογούμενους του Νοτιοανατολικού Νομού Ηρακλείου, όχι μόνο από το Δήμο μας, αλλά και από γειτονικούς Δήμους.

Ζητάμε να σταματήσουν επιτέλους οι αυθαίρετες και προκλητικές αποφάσεις που μεταφέρουν το οικονομικό βάρος από το κλείσιμο δημόσιων υπηρεσιών στους πολίτες, δημιουργούν πολίτες δύο κατηγοριών και ερημοποιούν την ύπαιθρο.

Ζητάμε τη διατήρηση της Δ.Ο.Υ. Αρκαλοχωρίου (Αρκαλοχωρίου – Καστελλίου).

prismanews.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ