2012-09-26 10:38:31
Φωτογραφία για «ΚΑΡΤΕΡΙ» ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΣΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!
Τα μεσάνυχτα της Δευτέρας το λεωφορείο του Παναθηναϊκού που μετέφερε την αποστολή απ' την Λιβαδειά πίσω στην Αθήνα, παρέμεινε σταματημένο για μια ώρα στην εθνική οδό Η ισοπαία 1-1 με τον Ατρόμητο, προκάλεσε προβληματισμό, αλλά και έντονη δυσαρέσκεια στους οπαδούς των "πράσινων". Ήδη υπήρξαν αντιδράσεις τόσο στην Σλοβενία την προηγούμενη Πέμπτη, όσο και τη Δευτέρα μετά την λήξη του αγώνα, όπου οπαδοί του ΠΑΟ αποδοκίμασαν τους παίκτες για τη νέα αποτυχία και την άσχημη εμφάνιση.

Κατά την διάρκεια της επιστροφής από την Λιβαδειά, τα μέλη της αποστολής του "τριφυλλιού" ενημερώθηκε ότι στα διόδια Καπανδριτίου είχαν συγκεντρωθεί αρκετοί οπαδοί που γύριζαν απ' την πόλη της Βοιωτίας και περίμεναν το πούλμαν της αποστολής με διάθεση να αποδοκιμάσουν παίκτες και τεχνική ηγεσία.

Επειδή λοιπόν κανείς δεν ήξερε αν η κατάσταση θα παρέμεινε σε επίπεδο φραστικών αποδοκιμασιών, ζητήθηκε από το λεωφορείο να σταματήσει στην εθνική οδό, κάτι που έγινε για μια περίπου ώρα, αφού παρέμεινε ακινητοποιημένο μέχρι να ειδοποιηθούν αστυνομικές δυνάμεις. Τελικά κλούβες με άνδρες των ΜΑΤ πήγαν στα διόδια και διέλυσαν τους συγκεντρωμένους και για το λόγο αυτό οι παίκτες και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής, επέστρεψαν το πρωί στην Αθήνα...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ