2012-09-27 11:59:03
Φωτογραφία για Η Φλόγα Αγάπης των Αιμοδοτών στην πόλη μας
από το Γραφείο Τύπου

Η “Φλόγα της Αγάπης” έφτασε στην πόλη μας, στο πλαίσιο της 10ης Λαμπαδηδρομίας που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ).

Ο Σύνδεσμος Αιμοδοτών Δωρητών Οργάνων Σώματος και Μέριμνας Υγείας «Κωστάκης Μεσογίτης» μαζί με τον Σύλλογο Μοτοσυκλετιστών, παρέδωσαν τη “Φλόγα της Αγάπης” στους αιμοδότες του Νοσοκομείου Αμαλία Φλέμιγκ.

Παρόν ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτριος Στεργίου-Καψάλης, εθελοντής αιμοδότης επί 40ετίας, δήλωσε: Συγχαρητήρια από καρδιάς για αυτή τη σεμνή και ουσιαστική τελετή που αναδεικνύει το μεγαλείο της προσφοράς της ΖΩΗΣ! Έχουμε όλοι βιώσει την αγωνία να δώσουμε ή να βρούμε αίμα για κάποιον συνάνθρωπό μας. Αυτό που κάνετε είναι ευλογία θεού και προσφορά ΑΓΑΠΗΣ. Να είστε πάντα γεροί και δυνατοί.

Μαζί στην μεταλαμπάδευση της Αγάπης με τους Εθελοντές Αιμοδότες, ήταν ο Περιφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών κ. Κ. Μανιάτης, Αντιδήμαρχοι και εκπρόσωποι του Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης του Δήμου Πεντέλης, η Διοικήτρια και η Προϊσταμένη Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Α.Φλέμιγκ και η Υπεύθυνη της Αιμοδοσίας του Δήμου Πεντέλης που επεσήμανε την άριστη λειτουργία της εθελοντικής αιμοδοσίας, όπως και όλων των εθελοντικών δράσεων του Δήμου μας, με το Δήμαρχο ως παράδειγμα.

ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ,

ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗ ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!

Η επόμενη δράση Αιμοδοσίας στο Δήμο μας θα γίνει την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ