2012-09-27 11:50:03
Φωτογραφία για «ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΟΡΘΙΟΣ» ΤΙΤΛΟΦΟΡΕΙΤΑΙ Η ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΑΜΠΑ
«Είμαι ακόμα όρθιος». Αυτός είναι ο τίτλος της αυτοβιογραφίας του Φαμπρίς Μουάμπα και η οποία θα τεθεί στην κυκλοφορία τον Νοέμβριο.

Ο πρώην πλέον ποδοσφαιριστής της Μπόλτον περιγράφει στο βιβλίο του την περιπέτεια που είχε με την υγεία του, όταν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Τότεναμ τον Μάρτιο υπέστη καρδιακή προσβολή και η καρδιά του σταμάτησε για 78 λεπτά, αλλά και το θαύμα που ζει σήμερα.

Ο Μουάμπα πόσταρε στο twitter φωτογραφία με το εξώφυλλο του βιβλίου και στο οποίο φαίνεται ο ίδιος να σηκώνει τη φανέλα της Μπόλτον για να αποκαλύψει ένα μπλουζάκι στο οποίο αναγράφεται «I’ m Still Standing».

«Αυτό είναι το εξώφυλλο της αυτοβιογραφίας μου, η οποία θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο. Ελπίζω να σας αρέσει. Να έχετε μια υπέροχη ημέρα και συνεχίστε να χαμογελάτε», το tweet του Μουάμπα.

Ο Μουάμπα γεννήθηκε, όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", στην Κινσάσα του Κονγκό του 1988 και μετακόμισε την Αγγλία στην ηλικία των 11 ετών. Το 2002 πήγε στις Ακαδημίες της Άρσεναλ, όμως είχε ελάχιστες εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα. Την περίοδο 2006-7 δόθηκε δανεικός στην Μπέρμινγχαμ, όπου με τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις κέρδισε τριετές συμβόλαιο.


Όμως, το καλοκαίρι του 2008 μεταγράφηκε στην Μπόλτον έναντι 5 εκατομμυρίων λιρών κι έγινε βασικό στέλεχος της ομάδας, με την οποία πραγματοποίησε 130 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα.

Μετά την περιπέτεια που είχε, οι γιατροί του συνέστησαν να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και ο Μουάμπα ανακοίνωσε αυτήν την απόφαση λίγο πριν την έναρξη της φετινής σεζόν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ