2012-09-29 09:03:03
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη: Ντροπή μας. Ποιός πραγματικά είναι το πρόβλημα;
Το ουσιαστικό πρόβλημα με εμάς τους Έλληνες είναι ότι πρέπει να βελτιώσουμε τον εαυτό μας για να μπορέσουμε να βρούμε σωστούς ανθρώπους να μας κυβερνήσουν .

‘Ήδη οι ΗΠΑ πρόκειται να ενεργοποιήσουν τα στρατηγικά τους αποθέματα σε πετρέλαιο διότι τα άλλα τους τελείωσαν. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι ψάχνουν απεγνωσμένα για καινούρια αποθέματα....Μήπως έχουν στοχοποιήσει τα δικά μας και της ευρύτερης περιοχής;

Τα πράγματα εξελίσσονται χωρίς καμία λογική.

Όταν δεν ενδιαφέρει το κράτος ΄ή και τους ξένους δανειστές μας - " φίλους μας" πως ο άμοιρος Ελληνικός λαός θα επιβιώσει με όλα αυτά τα μέτρα που θέλουν να πάρουν τελευταία στιγμή ( η φράση τελευταία στιγμή-δεν είναι τυχαία ) τότε υπάρχει σοβαρό Θέμα..

Όταν καταργούν το ΣΥΝΤΑΓΜΑ και την Δημοκρατία με όλα αυτά τα Χαράτσια και Παραχαράτσια τότε πως λέγεται αυτό; Τώρα θυμήθηκαν να μας ελέγξουν; Τόσα χρόνια δεν έβλεπαν την σπατάλη και το πάρτι που γινόταν με τα χρήματα τους; Όσο λοιπόν έχουμε ευθύνη εμείς άλλο τόσο έχουν και αυτοί και αυτό διότι ήξεραν τι ήθελαν...μας άφησαν να οργιάζουμε και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή έτσι ώστε να μπορέσουν να κατακρεουργήσουν τα πάντα.


Είναι ή δεν είναι έτσι...

Εάν εμείς οι ίδιοι είχαμε αρχές και αξίες δεν θα επιτρέπαμε σε κανέναν να μας κάνει τίποτα..

Αυτοί βρήκαν, τόσο χρόνια, με τους κατάλληλους " υπαλλήλους" πρόσφορο έδαφος και έδρασαν ...

Γιαυτό λοιπόν αφού δεν καταλάβαμε πώς πρέπει να συμπεριφερόμαστε με το καλό ( όταν τα είχαμε όλα ), ,ας καταλάβουμε με το κακό, δηλαδή με την απόλυτη φτώχεια και εξαθλίωση...Δυστυχώς ( τουλάχιστον εάν πτωχεύαμε από δικού μας δηλαδή χωρίς να υποθηκεύσουμε τα πάντα θα είχαμε μια ελπίδα..Τώρα δεν ξέρω τι να πω)

Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΖΉΣΕΙ Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ