2012-10-05 07:46:54
Φωτογραφία για Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΤΕΙ ΘΕΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ
Θέμα εκλογών θέτει ξαφνικά στο τραπέζι ο ΣΥΡΙΖΑ, πυροδοτώντας ακόμα περισσότερο το τεταμένο πολιτικό κλίμα, ενώ σήμερα ξεκινάει το Φεστιβάλ της νεολαίας του κόμματος στο Άλσος Γουδή.

«Ζητάμε, πρώτα απ’ όλα, να μην εφαρμοστούν τα μέτρα, επιδιώκουμε την ανατροπή της κυβέρνησης και με αυτή τη λογική σειρά, το επόμενο βήμα είναι οι εκλογές», δήλωσε χθες ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης. Πιο προσεκτικός ο Πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας, που μιλώντας στη Βουλή χαρακτήρισε την κυβέρνηση αξιοθρήνητη, προβλέποντας πως «τελειώνει ο χρόνος της».

Η ηγεσία της Κουμουνδούρου ρίχνει στο τραπέζι το χαρτί των εκλογών, καθώς θεωρεί πως υπάρχει ήδη απονομιμοποίηση της κυβέρνησης παρότι η λαϊκή εντολή είναι πολύ πρόσφατη και εντελώς νωπή. Κυρίως όμως προβλέπει πως η αρνητική πορεία του ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να αντιστραφεί, γεγονός που δεν αποκλείεται να συμπαρασύρει την κυβέρνηση. Πολύ περισσότερο που οι κοινωνικές αντιδράσεις για τα μέτρα αναμένεται να οξυνθούν.


Στο πλαίσιο αυτό αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον το Φεστιβάλ της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, που διεξάγεται από σήμερα έως την Κυριακή στο Άλσος Γουδή. Είναι η πρώτη φορά που το Φεστιβάλ είναι των νέων του ΣΥΡΙΖΑ και όχι των νέων του ΣΥΝ, όπως γινόταν έως τώρα, με σκοπό να σηματοδοτήσει τη γρήγορη ενιαιοποίηση του κόμματος. Ο Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει μάλιστα στις 8.30 το βράδυ αύριο Σάββατο, σε εκδήλωση για την Αριστερά του 21ου αιώνα. Μαζί του θα μιλήσουν ο Ερίκ Τουσέν και ο Ισπανός ανθρακωρύχος Λ. Σουάρες Φερνάντες.
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Mε γαϊδούρια και κοριούς...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Mε γαϊδούρια και κοριούς...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ