2012-10-05 11:21:02
Φωτογραφία για Οι τεχνικοί της ραδιοφωνίας στέκονται αλληλέγγυοι στους αγωνιζόμενους εργαζόμενους των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά
Οι τεχνικοί της ραδιοφωνίας συμπαραστεκόμαστε στους αγωνιζόμενους εργαζόμενους στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά που απηυδισμένοι από την κοροϊδία που βιώνουν απλήρωτοι 6 μήνες ξεχείλισαν από οργή όταν τους επεβλήθη και εκ περιτροπής εργασία μια ημέρα την εβδομάδα. Η τριμερής κυβέρνηση και οι συμβουλάτορές της θα αρχίσουν τώρα σιγά – σιγά να εισπράττουν τις θύελλες μετά τους ανέμους που έσπειραν.

Εμείς, οι τεχνικοί της ραδιοφωνίας στεκόμαστε στο πλευρό των αδελφών μας εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, καταλαβαίνοντας από πρώτο χέρι τι περνάνε, την ώρα που οι συνάδελφοί μας στον ραδιοσταθμό ΞΕΝΙΟ είναι απλήρωτοι 1,5 χρόνο, οι εργαζόμενοι στους ραδιοσταθμούς LOVE και ORANGE είναι απλήρωτοι 7 μήνες, ενώ οι εργοδότες, με τις πλάτες που τους κάνει η εγχώρια τρόικα (ακέφαλος ΣΕΠΕ, διαλυμένος ΟΜΕΔ), αποδεκατίζουν καθημερινά την εργατική τάξη ανενόχλητοι, αν όχι και ενθαρρυνόμενοι.

Σύντομα θα αναγκαστούν όμως να αναδιπλωθούν τόσο οι εργοδότες όσο και η κυβέρνηση της διάλυσης και της καταστροφής, καθώς ολοένα και πιο πλατιά λαϊκά στρώματα μπαίνουν στην λογική της οργανωμένης και μεθοδικής αντίδρασης στην υποδούλωση του Τόπου μας και του Λαού μας.


Δηλώνουμε ευθέως πως οι εργαζόμενοι και άνεργοι τεχνικοί της ραδιοφωνίας στηρίζαμε, στηρίζουμε και θα στηρίζουμε κάθε οργανωμένη λαϊκή αντίσταση, ώστε να ξεκουμπιστούν οι προδότες από το σβέρκο του ΛΑΟΥ ΜΑΣ.

Να απελευθερωθούν αμέσως οι αγωνιστές συλληφθέντες εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά.

Η αλληλεγγύη όπλο των εργατών. Πόλεμο στον πόλεμο των αφεντικών.
eter.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ