2012-10-05 11:30:05
Φωτογραφία για «Κάρα» και «Κατσούρ» στις κλήσεις Σάντος
Μπορεί ο Κατσουράνης να είναι ανεπιθύμητος στον Παναθηναϊκό, ωστόσο δεν συμβαίνει τι ίδιο και στην Εθνική όπου αναμένεται να επιστρέψει και ο «τυπάρας» για να γίνει ο απόλυτος ρέκορντμαν.

Ο Σάντος γνωρίζει ότι τα πολύ κρίσιμα ματς με την Βοσνία στα προκριματικά του Μουντιάλ δεν προσφέρονται για πειραματισμούς, κι έτσι στις κλήσεις του αναμένεται να συμπεριλάβει γνωστές «συνταγές». Έμπειρους δηλαδή ποδοσφαιριστές που θα αναλάβουν να φέρουν εις πέρας την αποστολή και να στείλουν την Ελλάδα στην κορυφή του ομίλου.

Δύο από αυτούς αναμένεται να είναι οι παλιοσειρές Καραγκούνης και Κατσουράνης, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sportday. Ο πρώτος κρίθηκε ότι θα πρέπει να μείνει ελεύθερος και μην του ανανεωθεί το συμβόλαιό του ώστε να κλείσει την καριέρα του με το Τριφύλλι στο στήθος. Έτσι, ο «τυπάρας» πήρε το... δισάκι του και υπέγραψε στην Φούλαμ, με την οποία αγωνίστηκε κόντρα στους πρωταθλητές Αγγλίας, τους «Πολίτες».


Ο «Κάρα», αν αγωνιστεί, αναμένεται να γίνει ο απόλυτος ρέκορντμαν με τη γαλανόλευκη, αφού για την ώρα έχει ισοφαρίσει σε συμμετοχές τον Ζαγοράκη που βρίσκεται επίσης στην πρώτη θέση, με 120 συμμετοχές. Άλλη μία θέλει δηλαδή και θα... ανέβει στον θρόνο.

Όσο για τον Κατσουράνη που επίσης γίνονται κινήσεις για να μείνει ελεύθερος από τους «πράσινους», ο Σάντος θεωρεί ότι η εμπειρία του μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμη στην Εθνική ομάδα, κι ας έχει να αγωνιστεί από το ματς με την Μάριμπορ. Ο πολύπειρος Έλληνας μέσος λοιπόν αναμένεται να είναι στην αποστολή και φυσικά μέσα στις κλήσεις του Πορτογάλου ομοσπονδιακού προπονητή, οι οποίες αναμένονται σήμερα με μεγάλο ενδιαφέρον.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ