2012-10-05 12:09:02
Φωτογραφία για Αναγνώστης σχολιάζει την εισβολή στο Πεντάγωνο
Δεν καταλαβαινω καθολου την "εκρηξη" του κ. Δ. Βερυκιου στο χθεσινο δελτιο ειδησεων του Αλφα, αλλα και γενικα την "καταδικη" της εισβολης των αγανακτισμενων αυτων ανθρωπων στο Πενταγωνο χθες. Να ρωτησω τον κ. Βερυκιο: Ποιος μπορει να ζησει 6 μηνες απληρωτος και να παιρνει ενα μεροκαματο την εβδομαδα; Γιατι αυτη ειναι η κατασταση κ. Βερυκιε και το γνωριζω προσωπικα, καθως εχω συγγενη που εργαζεται στον Σκαραμαγκα και ζει αυτος και η οικογενεια του σε συνθηκες εξαθλιωσης, καθως εχει να πληρωσει το στεγαστικο του 6 μηνες, του εκοψαν το ρευμα και το τηλεφωνο. Για σίτιση δεν το συζηταμε! Γι' αυτο ολοι σας πριν κατακρινετε στο ονομα της ταξης και της δημοκρατιας μπειτε για λιγα δευτερολεπτα - οχι παραπανω - στην θεση αυτων των ανθρωπων.

Τι ειναι δημοκρατια για σας; Να κοβονται μισθοι, συνταξεις, περιθαλψη αλλα να μην μιλαμε; Να μην διαμαρτυρομαστε; Αυτη ειναι η σωστη δημοκρατια; Την δημοκρατια την θυμαστε μονο οταν απειλειστε εσεις! Οι αλλοι πρεπει να σωπαινουν και να υπομενουν τα παντα ετσι; Σας ενοχλησε που μπουκαραν στο Υπουργειο Εθνικης Αμυνης, δεν σας ενοχλησαν ομως ποτε ολοι αυτοι που μπουκαραν στην ζωη μας, την εκαναν ανω κατω, κατακλεβουν τα δεδουλευμενα μας, τις συνταξεις απο τους γερους, τα φαρμακα, την περιθαλψη, τα ονειρα απο τους νεους, την ζωη μας γενικα
. Δεν μπορουμε να επιβιωσουμε πλεον, το καταλαβαινετε????? Και λιγα εγιναν, κανονικα πρεπει να παρουμε φαλαγγι ολους αυτους που μας κυβερνανε και μας εχουν ξεπουλησει στο ονομα της σωτηριας της Ελλαδος!!

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ