2012-10-05 12:32:02
Φωτογραφία για Το υπουργείο δεν ανοίγει το επάγγελμα του Καπνοπώλη! Το καταργεί!
"Η σημερινή γνωστοποίηση του Υπομνήματος του δικηγόρου Παπαγιάννη Ευάγγελου που αφορά την απελευθέρωση επαγγέλματος καπνοπώλη –περιπτερά γίνεται με αφορμή τις συζητήσεις που ξεκινάει σήμερα ο Υπουργός Οικονομικών κ. Στουρνάρας με τους κ. Μαζούχ, Μορς και Τόμσεν όσον αφορά τον χαρακτήρα των διαρθρωτικών μέτρων (με αιχμή το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων) που καλείται να λάβει η Κυβέρνηση και αποτελούν προαπαιτούμενο για τη χορήγηση της δόσης-μαμούθ των 31,5 δισ. ευρώ.

Από πληροφορίες που έχουμε ως το τέλος του έτους θα υπάρξει προπαρασκευαστικό νομοθετικό έργο για το ποια επαγγέλματα θα απελευθερωθούν ή όχι. Η ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου θα γίνει από την Ελληνικό κοινοβούλιο πριν το τέλος του 2012.

Όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αφορούν νομοθεσίες και οδηγίες Ευρωπαϊκής Ένωσης όσον αφορά τα καπνοβιομηχανικά προΐόντα βρίσκονται στην κατοχή του πληρεξούσιου δικηγόρου του κλάδου μας και θα παραδοθούν από αυτόν στους καθ’ύλην αρμόδιους εν ευθέτω χρόνω .

Η Ομάδα Δράσης για την Ελλάδα (Τρόΐκα –Ομάδα Ράχενμπαχ) είναι ήδη ενημερωμένη και έχουν ξεκινήσει μαζί της οι συζητήσεις όσον αφορά το φλέγον θέμα που μας απασχολεί.

Με εκτίμηση,

Γεώργιος Π. Δούκας"
synpeka.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ