2012-10-05 14:00:21
Φωτογραφία για Το προσχέδιο έκδοσης του V-Strom παρουσίασε η Suzuki
 

Στην έκθεση της Κολωνίας η Suzuki παρουσίασε το προσχέδιο μιας έκδοσης του V-Strom 1000 που πιθανότατα θα προωθηθεί στην παραγωγή το 2014.

Στην «ουρά» της δημοφιλούς κατηγορίας Adventure τα τελευταία χρόνια, το DL1000 V-Strom χρειάζεται επειγόντως ανανέωση, την οποία δέχτηκε το πολύ επιτυχημένο μικρό V-Strom 650 πέρυσι.

Αυτό που βλέπετε αποτελεί ακριβώς την προσπάθεια της Suzuki να κερδίσει έδαφος και σύμφωνα με τα λεγόμενά της, αλλά και με τα... μάτια μας, το πρωτότυπο αντλεί έμπνευση από το θρυλικό DR 800 που έμεινε στην ιστορία σαν «Dr Big».

Η μοτοσυκλέτα εκείνη είχε έναν μονοκύλινδρο τετράχρονο κινητήρα 779 κυβικών, ρεζερβουάρ 29 λίτρων και ένα εντυπωσιακό ράμφος, ένα αταίριαστο και αισθητικά «άσχημο» δεύτερο φτερό κάτω από τον προβολέα που έγραψε ιστορία και κατόπιν έγινε κατεστημένο, καθώς υιοθετήθηκε από την BMW στο GS!

Η μοτοσυκλέτα όταν βγει στην παραγωγή θα φέρει traction control -για πρώτη φορά σε μεγάλο Αdventure της Suzuki - και ενσωματωμένο τριβάλιτσο. Επεμβάσεις αναμένονται και στο δικύλινδρο V κινητήρα.

Πηγή: Newsbeast.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ