2012-10-05 16:00:07
Φωτογραφία για Τα ΜΑΤ ... εξεγείρονται! «Δεν αντέχουμε άλλο, θα πετάξουμε τις ασπίδες»
Το bloko.gr έλαβε χθες το βράδυ επιστολή που υπογράφεται από αστυνομικούς των ΜΑΤ και οι οποίοι δηλώνουν μεταξύ άλλων πως έχουν εξαντληθεί εξαιτίας της υπεραπασχόλησης.

"Είμαστε μια ομάδα αστυνομικών στα ΜΑΤ. 'Εχουμε ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια των αντοχών μας. Δεν είναι μόνο η οικονομική αφαίμαξη που βιώνουμε εμείς και οι οικογένειες μας, ούτε η αντιμετώπιση που έχουμε από τον κόσμο αλλά και από συναδέλφους. Μας θεωρούν και κυρίως η ηγεσία ως υποζύγια που μπορούν να τα κάνουν ότι και όποτε θέλουν.

Χθες, με αφορμή όσα έγιναν στο ΥΕΘΑ γράψατε για τη διάθεση μας σε μέτρα στα δικαστήρια, στο υπουργείο Οικονομικών, στο υπουργείο Υγείας, στον ΕΟΠΥΥ, στο ΥΕΘΑ, στη ΓΑΔΑ και στους καθημερινούς προς φύλαξη στόχους, γεγονός που δεν ήταν μόνο χθεσινό φαινόμενο, αλλά καθημερινό και όσο περνούν οι μέρες τα προβλήματα επιδεινώνονται.

Δεν μας έφταναν όμως μόνο τα μέτρα και οι συγκεντρώσεις, εμείς σηκώνουμε και το μεγαλύτερο βάρος του . Μετά τα χθεσινά, τα προχθεσινά, τα γήπεδα κοκ και δίχως πολλοί από εμάς να έχουμε τη δυνατότητα διάθεσης έστω και στοιχειώδους χρόνου στην οικογένεια μας, μας ανακοίνωσαν χθες το βράδυ ότι θέλουν 7 διμοιρίες για το κέντρο της Αθήνας και για νέους ελέγχους για λαθρομετανάστες.


Δεν καταλαβαίνουν ότι είμαστε στα όρια της φυσικής εξάντλησης και όχι μόνο;"

Επικοινωνήσαμε με τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Αττικής Δημήτρη Καραγιαννόπουλο για να διαπιστώσει εάν όσα καταγγέλλονται ευσταθούν και πήραμε την εξής αποστομωτική απάντηση. "Και λίγα σας γράφουν. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια. Κι εμείς ως Ένωση γινόμαστε αποδέκτες αιτημάτων και παροτρύνσεων να ξαναπάμε ν' αποκλείσουμε την πύλη στο Γουδί, επειδή πλέον ο κόμπος έφτασε στο χτένι"
 Πηγή
logioshermes
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ