2012-10-05 16:11:42
Φωτογραφία για ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ : ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ
Ο Δημήτρης Μαυροειδής μίλησε στο "Sport24.gr" για τον προημιτελικό με την Κηφισιά, τους στόχους του Ολυμπιακού, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ματς με την Κάχα Λαμποράλ στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά:

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Κηφισιάς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου με 94-43 και πήρε το "εισιτήριο" για τους "4" του θεσμού χωρίς να δυσκολευτεί.

Ο Δημήτρης Μαυροειδής μίλησε για τους φετινούς στόχους των "ερυθρολεύκων", αλλά και τη νέα σεζόν που ξεκίνησε και επίσημα με το χθεσινό (4/10) ματς.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού την επόμενη εβδομάδα στην Ευρωλίγκα με την Κάχα Λαμποράλ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

"Στόχος μας είναι σε κάθε αγώνα που παίζουμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Αυτό κάναμε και με την Κηφισιά, σε ένα ματς που ήταν και το πρώτο επίσημο της χρονιάς. Πάντα θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι σε όλους τους αγώνες και μέσα από τις οδηγίες του προπονητή μας να φτάνουμε στη νίκη", ήταν τα πρώτα του λόγια και πρόσθεσε στη συνέχεια:


"Η φετινή σεζόν είναι μία νέα χρονιά. Η ομάδα έκανε εξαιρετική χρονιά πέρυσι, όμως φέτος ξεκινάμε και πάλι από την αρχή, στοχεύοντας φυσικά σε όλους τους τίτλους.

Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα και πάντα "κυνηγάει" όλους τους τίτλους στις διοργανώσεις που αγωνίζεται. Εμείς ως παίκτες από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι μπορούμε για να φτάσουμε στους στόχους μας".

Τέλος, μίλησε και για το κατά πόσο θα επηρεάσει η έλλειψη επίσημων παιχνιδιών τους Πειραιώτες στην πρεμιέρα του με την Κάχα Λαμποράλ στην Ευρωλίγκα: "Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο για εμάς να μην έχουμε κανένα παιχνίδι στο πρωτάθλημα, την στιγμή που η Κάχα θα έχει τρία. Υπάρχει, πάντως ρυθμός στην ομάδα και όλοι δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας σε κάθε αγώνα για να φτάσουμε στη νίκη".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ