2012-10-05 18:11:26
Φωτογραφία για Ενισχύεται με καταδρομείς η ασφάλεια του ΓΕΕΘΑ
Μετά τον χθεσινό εξευτελισμό των μέτρων ασφαλείας του πενταγώνου, σήμερα αποφασίστηκε η άμεση ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας στο χώρο του υπουργείου Εθνικής Αμυνας. Ηδη, την επιτήρηση της εισόδου στο ελληνικό Πεντάγωνο και περιπολίες στον περιβάλλοντα χώρο ανέλαβαν να εκτελούν άνδρες της Ζ’ Μοίρας Αμφίβιων Καταδρομών, οι οποίοι έφθασαν στην Αθήνα νωρίς το πρωί. Εντός της ημέρας αναμένονται στην Αθήνα και δύο διμοιρίες της 71 Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας από το Κιλκίς, οι οποίες έχουν εκπαιδευθεί από το ΝΑΤΟ σε τακτικές ελέγχου και καταστολής πλήθους.

Οι δύο διμοιρίες θα αναλάβουν άμεσα καθήκοντα φύλαξης του χώρου, ενώ, παράλληλα, θα εκπαιδεύσουν τμήμα της διακλαδικής στρατονομίας, που θα αναλάβει καθήκοντα μετά το πέρας της εκπαίδευσης. Οι άνδρες των δύο διμοιριών δεν φέρουν όπλα αλλά εξοπλισμό αντίστοιχο με αυτόν των ΜΑΤ (γκλομπς, ασπίδες, καπνογόνα κ.λπ.).

Από το ΓΕΕΘΑ τονίζουν πως η ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας δεν σημαίνει αλλαγή των κανόνων εμπλοκής του στρατιωτικού προσωπικού....................................................... -->
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η λίστα των ληστών
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η λίστα των ληστών
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ