2012-10-05 21:32:41
Φωτογραφία για Ικανοποίηση Ομπάμα για τα ποσοστά της ανεργίας
«ΟΙ ΗΠΑ βαδίζουν μπροστά» Τη σαφή μείωση του δείκτη ανεργίας στις ΗΠΑ χαιρέτισε ο Αμερικανός Πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, εκτιμώντας πως αυτό αποδεικνύει πως η χώρα «βαδίζει ξανά προς τα εμπρός».

Ο Ομπάμα προειδοποίησε, ωστόσο, για «την οπισθοδρόμηση» που κατ' αυτόν πρεσβεύει ο Ρεπουμπλικανός αντίπαλός του Μιτ Ρόμνεϊ. «Η χώρα έχει πάει πολύ μακριά για να γυρίσει σήμερα πίσω», δήλωσε ο Αμερικανός Πρόεδρος μιλώντας ενώπιον περίπου 2.000 υποστηρικτών του, που είχαν συγκεντρωθεί στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Τζορτζ Μέισον στη Βιρτζίνια.

Μετά την ανακοίνωση των στοιχείων για την απασχόληση από το υπουργείο Εργασίας που έδειχνε μείωση του δείκτη των ανέργων στο 7,8%, στο χαμηλότερο επίπεδό του αφότου ανέλαβε την προεδρία ο Ομπάμα τον Ιανουάριο του 2009.

Σύμφωνα με τον Αμερικανό Πρόεδρο, οι δείκτες απασχόλησης αποδεικνύουν ότι περισσότεροι Αμερικανοί έχουν εισέλθει στον εργασιακό στίβο, όμως αποτελεί επίσης και μία υπενθύμιση ότι πολλοί άνθρωποι ακόμη δεν έχουν δουλειά.

«Τα σημερινά νέα δεν αποτελούν φυσικά μία δικαιολογία για να απλοποιήσουμε το πρόβλημα της οικονομίας προκειμένου να συγκεντρώσουμε περισσότερα πολιτικά ποσοστά», δήλωσε ο Ομπάμα
newsbeast 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ