2012-10-05 23:00:06
Φωτογραφία για MotoGP: Δεν αλλάζει αναβάτες η Power Electronics Aspar
Ετσι ο Ράντι ντε Πουνιέ και ο Αλειξ Εσπαργκάρο θα συνεχίσουν τις… μονομαχίες τους μέσα στις πίστες καθώς υπέγραψαν μονοετή επέκταση των συμβολαίων τους. Η φετινή παρουσία της Ισπανικής ομάδας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα MotoGP είναι άκρως επιτυχημένη σε ό,τι αφορά στις CRT μοτοσικλέτες καθώς το δίδυμο της έχει υπερισχύσει σχεδόν καθολικά. Από τους 14 αγώνες που έχουν διεξαχθεί μέχρι στιγμής ο Ράντι ντε Πουνιέ έχει κερδίσει την κατηγορία σε πέντε GP και ο Εσπργκάρο σε έξι.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέκτεινα το συμβόλαιο μου με την ομάδα Power Electronics Aspar. Aν και το πρωτάθλημα ακόμη δεν έχει τελειώσει ακόμη, ήταν πολύ θετικό για εμάς και η καλύτερη προοπτική για την καριέρα μου να παραμείνω εδώ. Μέσα στην χρονιά βέβαια κατάφερα να αναπτύξω σχεδόν τέλεια σχέση επικοινωνίας με τους μηχανικούς μου, κάτι που είναι πολύ σημαντικό, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στην επόμενη χρονιά. Ελπίζω να είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί του χρόνου, καθώς θα είναι μία χρονιά προετοιμασίας και εμπειριών ενόψει του 2014 όταν και θα γίνουν οι σημαντικές αλλαγές κανονισμών», δήλωσε ο Ράντι ντε Πουνιέ μετά την ανακοίνωσης της επέκτασης της συνεργασίας του με την ομάδα της Power Electronics Aspar.


O teammate του Αλειξ Εσπαργκάρο τόνισε ότι η απόφαση του να έρθει στη συγκεκριμένη ομάδα το 2012 αποδείχθηκε πολύ σωστή.

«Όταν υπέγραψα με την Aspar για το 2012 υπήρχαν πολλά άγνωστα στοιχεία και η κατηγορία των CRT μοτοσικλετών ήταν κάτι το καινούργιο. Ακόμη και τότε ήξερα ότι υπογράφω με μία ομάδα που διαθέτει το καλύτερο υλικό και το καλύτερο τεχνικό προσωπικό. Τώρα, 14 αγώνες μετά μπορώ να επιβεβαιώσω ότι είχα δίκιο. Εμαθα πολλά αυτή τη χρονιά. Μετά από μία τόσο επιτυχημένη χρονιά με την ομάδα το πιο λογικό είναι να συνεχίσουμε μαζί και για εμένα προσωπικά να απολαύσω τη σταθερότητα που υπάρχει». 

Πηγή: Naftemporiki
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ