2012-10-06 16:34:49
Φωτογραφία για ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΓΙΟΡΤΗ... ΟΛΗ Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ!
Το μυαλό των πρωταθλητών είναι πλέον στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας, που ο Θρύλος θ'αντιμετωπίσει στο ΣΕΦ την Κάχα Λαμποράλ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δουλεύει εντατικά στο μοντάρισμα του συνόλου που θα κληθεί να υπερασπιστεί το βαρύτιμο τρόπαιο που κατέκτησε τον περασμένο Μάιο στην Κωνσταντινούπολη.

Πρώτος και τελευταίος επίσημος αγώνας για τον Ολυμπιακό, πριν την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας (αφού για το πρωτάθλημα της Α1 θα δούμε από... Δευτέρα) ήταν αυτός απέναντι στην ΑΕΝΚ για το κύπελλο, αγώνας όμως που εξελίχθηκε σε μία καλή προπόνηση και τίποτα περισσότερο για τους πρωταθλητές. Πάντως, οι Πειραιώτες δεν έχουν προγραμματίσει κάποιο φιλικό και ούτε πρόκειται.

Το βάρος θα πέσει στις προπονήσεις με σκοπό την Πέμπτη (11/10) να παρουσιαστεί στο παρκέ του ΣΕΦ ο πρωταθλητής ευρώπης πανέτοιμος να δώσει απαντήσεις σε... όσους τις επιζητούν.

Ο Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, αφού ως γνωστόν επανήλθε ο Πέρο Άντιτς (αγωνίστηκε για 21 λεπτά κόντρα στην ΑΕΝΚ) ενώ μέχρι την Πέμπτη αναμένεται να είναι πανέτοιμος και ο Έισι Λο, που πιθανότατα θα πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ