2012-10-06 16:31:09
Φωτογραφία για Φωτό Κατερίνα Καινούργιου: Το σαράκι… η κατάθλιψη και τα οκτώ κιλά μείον σε 40 μέρες!!!
Το χθεσινό μου δημοσίευμα για την απότομη μεταβολή της εικόνας της Κατερίνας Καινούργιου και παράλληλα ο φόβος μου για μια κακή εξέλιξη στην υγεία της μόνο τυχαία δεν ήταν. Και δε μένω στα... σχόλια κάποιων αναγνωστών που αφορούσαν στη φωτογραφία που χρησιμοποίησα απο τις καλοκαιρινές διακοπές της αλλά στην ουσία. Η Κατερίνα εδώ και περίπου δυο μήνες δεν είναι καθόλου καλά στην υγεία της. Συχνά απομονώνεται, κλείνεται στον εαυτό της και βυθίζεται σε σκέψεις. Δεν είναι τυχαίο πώς ακόμη και στο γραφείο στον Αlpha δείχνει πολλές φορές χαμένη. Ευτυχώς για την ίδια αυτό δε φαίνεται στο γυαλί. Ωστόσο με το που κλείνουν τα φώτα του πλατό το κορίτσι ρίχνει τον «Γενικό». Καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν χθες στο blog μου ότι η ίδια παραδέχεται ότι η ψυχική διάθεση της δεν είναι καθόλου καλή και πώς αντιμετωπίζει κάτι που και στο παρελθόν έζησε. Την κατάθλιψη.

Βεβαίως δεν είμαι γιατρός και θα ήταν μοιραίο λάθος για μένα να κάνω διάγνωση. Η ίδια το λέει και για να το λέει μάλλον θα ξέρει καλύτερα. Όλο αυτό το διάστημα οι φίλοι της παρατηρούν και την απότομη αλλαγή στο σώμα της. Βεβαίως μια απο τις αιτίες που ξεφούσκωσε ήταν ότι σταμάτησε την θεραπεία κορτιζόνης που ακολουθούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όμως δεν είναι μόνο αυτό.


Το κορίτσι δεν τρώει καθόλου και ο λόγος είναι η στεναχώρια της μετά τον χωρισμό της με τον Γιώργο Σαμαρά. Η απογοήτευσή της απόρριψης είναι τεράστια και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να το διαχειριστεί. Δε μπορεί να εξομολογηθεί τον πόνο της καθώς ακόμη και κάποιοι στενοί της φίλοι απο τον χώρο των media εκμεταλλεύτηκαν κατά το παρελθόν την εμπιστοσύνη της. Μοιραία κρατάει μέσα της όλη τη στεναχώρια και μια συνέπεια είναι η άρνησή της να φάει. Αυτά είναι επικίνδυνα δεδομένα…Πολύ επικίνδυνα http://blogs.gossip-tv.gr
  
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Με οδηγούν σε αφανισμό»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Με οδηγούν σε αφανισμό»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ