2012-10-06 22:11:31
Φωτογραφία για Ανακοίνωση Πατριωτικής Πολιτοφυλακής για τον όρο παραστρατιωτική οργάνωση στην εφημερίδα Παραπολιτικά
Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας ‘’παραπολιτικά’’ που περιείχε την συνέντευξη της διοίκησης της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής αναφέρεται σε εμάς με χαρακτηρισμούς όπως παραστρατιωτική οργάνωση κλπ. Λέει εμμέσως πλην σαφώς ότι κάνουμε χρήση αληθινών όπλων και πυρών και ότι παίρνουμε τον νόμο στα χέρια μας. Αυτό εκτός από αναληθές είναι και άστοχος τίτλος καθώς είμαστε μια νόμιμη οργάνωση με κατατεθειμένο καταστατικό . Χρησιμοποιούμε όπλα airsoft και τηρούμε κάθε κανόνα ασφαλείας κατά την διάρκεια των εκπαιδεύσεων. Τέλος είμαστε οι τελευταίοι Έλληνες που θα καταπατούσαν τους νόμους και το Σύνταγμα και σε καμιά περίπτωση δε θα υποκαταστήσουμε το ρόλο της αστυνομίας και του Στρατού.

 Εκ της διοικήσεως

patriotikipolitofilaki.blogspot.gr

 Το λάθος της εφημερίδας στο τίτλο...Παραστρατιωτικοί στην Αθήνα!

Ενώ αν δείτε συνοπτικά το άρθρο θα δείτε ότι τα μέλη της οργάνωσης εξηγούν ότι δεν υποκαθιστούν την αστυνομία..


Μέλη της οργάνωσης μίλησαν στην εφημερίδα Παραπολιτικά τονίζοντας πως δεν είναι παραστρατιωτική οργάνωση, αλλά μία ομάδα πολιτών που στόχο έχει να εκπαιδεύσει και να οργανώσει τους πολίτες να αντιμετωπίσουν μία κατάσταση κρίσης, πάντα σεβόμενοι όμως το Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους.

 «Δεν είμαστε εδώ για να υποκαταστήσουμε την Αστυνομία. Σκοπός μας είναι να μάθει ο κόσμος να λειτουργεί συνολικά ως ομάδα. Δεν είμαστε ακροδεξιοί, εθνικιστές είμαστε και χωρίς τον εθνικισμό δεν υπάρχει Ελλάδα», λέει ο υπαρχηγός της οργάνωσης. Τα μέλη της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής κάνουν συνεχείς εκπαιδεύσεις με όπλα τύπου airsoft και δηλώνουν έτοιμοι να σταθούν μπροστά στους λαθρομετανάστες που «χτυπούν με καλάσνικοφ για 5 και 10 ευρώ».

 Ακόμα υποστηρίζουν πως κάθε Έλληνας πολίτης θα πρέπει να έχει όπλο στο σπίτι του ώστε να μπορεί να προστατευθεί από πιθανή εισβολή.......................................
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ