2012-10-07 08:37:25
Φωτογραφία για Σίτι όπως πέρυσι!
Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν καταιγιστική απέναντι στη Σάντερλαντ, την οποία κέρδισε με 3-0 και είχε ευκαιρίες για αρκετά γκολ ακόμα. Ένα τέρμα και μια ασίστ ο Κολάροφ, πρώτη φορά φέτος που η ομάδα του Μαντσίνι κρατά ανέπαφη την εστία της.

Η Σίτι θύμισε την περσινή ομάδα που στο γήπεδο της ο αγωνιστικός χώρος κατηφόριζε! Κατάφερε να προηγηθεί από νωρίς με την εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Κολάροφ, διώχνοντας το άγχος και καταφέρνοντας στη συνέχεια να ελέγξει τον αγώνα, περιορίζοντας τη Σάντερλαντ και δημιουργώντας αρκετές ακόμα ευκαιρίες. Μόλις στο 5′ ο Σέρβος αριστερός μπακ ανέλαβε την εκτέλεση ενός φάουλ στα αριστερά της περιοχής. Ο Μινολέ ίσως δεν περίμενε απευθείας εκτέλεση, αλλά το αριστερό του Κολάροφ έκανε και πάλι το θαύμα του, με τη Σίτι να παίρνει κεφάλι στο σκορ. Ο Σέρβος σκόραρε το τέταρτο τέρμα του στα πέντε τελευταία ματς που έχει παίξει, είτε με τους Σίτιζενς, είτε με την Εθνική της χώρας του! Η Σάντερλαντ βρέθηκε για πρώτη φορά στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ πίσω στο σκορ, αλλά δεν κατάφερε να αντιδράσει.


Πέραν ενός μονοκόμματου σουτ του Σεσενιόν στο 11′, το οποίο πέρασε πάνω από τα δοκάρια, δεν είχε να επιδείξει κάτι, έχοντας πρόβλημα στη δημιουργία και μην μπορώντας ουσιαστικά να ανακόψει την κυκλοφορία της Σίτι. Στο 21′ οι «Πολίτες» έχασαν την μεγαλύτερη ευκαιρία τους για το 2-0, όταν ο Σαμπαλέτα εξ’ επαφής δεν κατάφερε να κερδίσει ο Μινολέ και στην εξέλιξη της φάσης, ο Τέβες σούταρε άουτ, αφού έκλεψε την μπάλα. Στο 23′ ο Κολάροφ έστησε ξανά την μπάλα περίπου ένα μέτρο από την γραμμή της περιοχής, αλλά η προσπάθειά του σταμάτησε πάνω στο τείχος. Ο Γκάρντνερ έδιωξε σε κόρνερ στο 30′ το γύρισμα του Μίλνερ, ενώ στο 36′ το πλασέ του Μπαλοτέλι πέρασε άουτ. Ο Τέβες δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντινή απόσταση στο 37′, με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Οι «Μαύρες Γάτες» προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, όταν ο Λάρσον βρήκε με πολύ ωραία μπαλιά τον Φλέτσερ και εκείνος επιχείρησε ένα μονοκόμματο σουτ απο την περιοχή, το οποίο όμως κόντραρε. Η Σίτι απάντησε με ένα τρομερό δίλεπτο. Αρχικά ο Τουρέ μετά από ένα πανέξυπνο πάτημα του Σίλβα έπιασε ένα σουτ από την περιοχή, το οποίο ο Μινολέ έδιωξε σε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση, ο Μίλνερ έφερε την μπάλα στην περιοχή και ο Ρίτσαρντς, με τον Βέλγο τερματοφύλακα εξουδετερωμένο σούταρε από κοντά, αλλά ο Κόλμπακ ως από μηχανής Θεός βρέθηκε στη γραμμή για να αποσοβήσει το γκολ! Στο 55′ ο Αγουέρο πήρε τη θέση του Μπαλοτέλι, ο οποίος δευτερόλεπτα πριν δεν πρόλαβε για πολύ λίγο να στείλει στα δίχτυα την μπάλα, μετά από «γλυκιά» σέντρα του Κολάροφ. Ο Αργεντινός χρειάστηκε μόλις πέντε λεπτά για να «κλειδώσει τη νίκη». Μετά από ακόμα μία σέντρα του Κολάροφ, ο Αγουέρο με τον Κουέγιαρ πάνω του πρόλαβε να σουτάρει και να γράψει το 2-0. Μόλις πέντε παίκτες έχουν καταφέρει στην ιστορία της Μάντσεστερ Σίτι να πετύχουν περισσότερα γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ από τον Αργεντινό, ο οποίος έχει ακόμα μέλλον!

Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν να πιέζουν μετά το γκολ, αντίθετα βρήκαν ακόμα περισσότερους χώρους και συνέχισαν να δημιουργούν. Ο Τεβες στο 69′ σούταρε άουτ, ο Σίλβα στο 70′ με τον Μινολέ εξουδετερωμένο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στο 73′ ο Βέλγος γκολκίπερ σταμάτησε την κεφαλιά του Ρίτσαρντς. Στο 85′ το σουτ του Τουρέ κόντραρε και πέρασε κόρνερ, ενώ ο Κολάροφ έψαξε ακόμα ένα γκολ στο 86′, ζήτησε πέναλτι για χέρι, αλλά το μόνο που κέρδισε ήταν ένα κόρνερ. Τελικά, το… κερασάκι ήρθε από τον Μίλνερ, ο οποίος με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 89΄ και με τη… συνδρομή του Γκάρντνερ, στο κεφάλι του οποίου βρήκε η μπάλα, έκανε το 3-0. Στις καθυστερήσεις, ο Αγουέρο έχασε ένα τρομερό τετ-α-τετ για το 4-0, με τον Μινολέ να αποκρούει. Σύνολικά, η Σίτι είχε 26 προσπάθειες για γκολ!

Μάντσεστερ Σίτι (Μαντσίνι): Χαρτ, Σαμπαλέτα, Ρίτσαρντς, Λέσκοτ, Κολάροφ, Μίλνερ, Μπάρι, Σίλβα (90′ Ρόντγουελ), Τουρέ, Μπαλοτέλι (56′ Αγουέρο), Τέβες (86′ Κλισί)

Σάντερλαντ (Ο’Νιλ): Μινολέ, Γκάρντνερ, Κουέγιαρ, Ο’Σι, Ρόουζ (61′ Βον), Λάρσον, Κόλμπακ, Τζόνσον (68′ Σαχά), ΜακΚλιν, Σεσενιόν (83′ Κάμπελ), Φλέτσερ

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το ζήτημα της Συρίας
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το ζήτημα της Συρίας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ