2012-10-07 08:37:03
Φωτογραφία για Η Βενεζουέλα κλείνει τα σύνορά της λόγω εκλογών
Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, η Βενεζουέλα έκλεισε σήμερα τα σύνορά της ως μέτρο ασφαλείας για τις προεδρικές εκλογές. Το μέτρο θα εκτελεστεί από το στρατό στα σύνορα της χώρας με τη Βραζιλία, την Κολομβία και τη Γουιάνα. Η Βενεζουέλα συνηθίζει να κλείνει τα σύνορά της κατά τη διάρκεια των εκλογών. Επίσης, ως μέτρο ασφαλείας, η μεταφορά όπλων από πολίτες απαγορεύεται από το απόγευμα της Παρασκευής και έως το απόγευμα της Δευτέρας, όπως και η πώληση οινοπνευματωδών ποτών. Οι αστυνομικοί έχουν περιοριστεί στους στρατώνες και έχουν τεθεί υπό την εξουσία του στρατού.

Ο υπουργός Άμυνας Χένρι Ράνχελ Σίλβα, από την πλευρά του, ανακοίνωσε ότι «απαγορεύονται οι δημόσιες συγκεντρώσεις που μπορεί να επηρεάσουν την εκλογική διαδικασία».

Περίπου 139.000 στρατιωτικοί έχουν κινητοποιηθεί προκειμένου να διασφαλίσουν την ασφάλεια της ψηφοφορίας, στην οποία ο απερχόμενος πρόεδρος Ούγκο Τσάβες φέρεται πιο πιθανός νικητής, ακόμη και αν ο αντίπαλός του, ο Ενρίκε Καπρίλες, μείωσε την απόσταση που τους χωρίζει στις δημοσκοπήσεις κατά το τέλος της προεκλογικής εκστρατείας.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η απροθυμία του Λιβάνου...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η απροθυμία του Λιβάνου...
Σίτι όπως πέρυσι!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σίτι όπως πέρυσι!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ