2012-10-07 09:37:02
Φωτογραφία για Προσκυνηματική περιήγηση στο Άγ. Ορος έκαναν Βούλγαροι δημοσιογράφοι
Ιερές Μονές του Αγίου Όρους επισκέφθηκαν τρεις Βούλγαροι δημοσιογράφοι, προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία για την αγιορείτικη κληρονομιά... και να τα απευθύνουν στο κοινό της χώρας τους μέσα από τις έντυπες και ηλεκτρονικές εκδόσεις

Go Greece, - Vagabond, - Trud Daily. Οι δημοσιογράφοι ακολούθησαν προσκυνηματικές διαδρομές και περιηγήσεις μέσα στην Αθωνική Κοινότητα αλλά και έξω από αυτήν, αποτυπώνοντας τον εξαιρετικό συνδυασμό της ιστορίας, της θρησκευτικότητας και του φυσικού τοπίου, που συνθέτουν τη μοναδικότητα του τόπου. Τα αφιερώματα αναμένεται να δημοσιευθούν άμεσα στις διαδικτυακές εκδόσεις και στις αμέσως επόμενες έντυπες. «Δραστηριοποιούμενοι στην προ του Άθω περιοχή δε θα μπορούσαμε να μην προωθήσουμε στην αγορά της ομόθρησκης γειτονικής χώρας τις προσκυνηματικές περιηγήσεις γύρω και μέσα στην Ιερή Κοινότητα. Οι προσκυνηματικές διαδρομές αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του μοναδικού και διαφοροποιημένου μας προϊόντος, που προωθούμενο σε λαούς με θρησκευτική συνείδηση δημιουργεί νέα δεδομένα στην προσέλκυση ποιοτικών επισκεπτών, ταξιδευτών, προσκυνητών και περιηγητών.

Το Άγιον Όρος αποτελεί το σπουδαιότερο θρησκευτικό, πολιτιστικό και αρχιτεκτονικό μνημείο της ιστορίας του κόσμου, άρα ο σεβασμός μας προς αυτήν την κληρονομιά είναι δεδομένος και η συνεισφορά μας στη διαιώνισή της υποχρεωτική» αναφέρει σε δήλωσή της Διευθύντρια Marketing του Οργανισμού, κ. Μαρία Πάππα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ