2012-10-08 19:29:54
Φωτογραφία για Σε αναζήτηση διαδόχου του Κατσαβάκη
Παρελθόν αποτελεί από χθές στον Άρη, ο Μάκης Κατσαβάκης.

Πλέον οι διοικούντες την ΠΑΕ αναζητούν τον αντικαταστάτη του.

Δεκτή έγινε η παραίτηση του Έλληνα τεχνικού, κατά τη χθεσινή σύσκεψη κορυφής στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου εκτός από τα μέλη της διοικούσας επιτροπής παραβρέθηκαν και οι διοικούντες την Κοινωνία Μελών Άρη.

Τις περιπτώσεις δύο Ελλήνων αλλά και τριών ξένων τεχνικών κοιτάζουν πλέον στον Άρη, ενώ η οριστική απόφαση αναμένεται να ληφθεί εντός των επόμενων ημερών.

Φήμες αλλά και σενάρια που κυκλοφόρησαν αργά χθες το βράδυ, λένε πως ο ένας εκ των υποψηφίων είναι ο Γιάννης Αναστασίου, με βοηθό τον παλαίμαχο παίκτη των «κίτρινων», Δημήτρη Μπουγιουκλή και τεχνικό διευθυντή τον Νίκο Νταμπίζα.

Με τον τελευταίο μάλιστα, υπήρχαν επαφές των μελών της διοικούσας επιτροπής περίπου πριν από δέκα μέρες.

Επιπλέον, έντονες ήταν οι αποδοκιμασίες των φίλων του Άρη μετά το τέλος της χθεσινής απογοητευτικής εμφάνισης ενάντια στον Πλατανιά.

Κατά την αποχώρηση της ομάδας από το «Βικελίδης», περίπου 20 οπαδοί της ομάδας περίμεναν τους παίκτες για να… τους τα ψάλουν!

«Ξυπνήστε ρε, στον Αρη παίζετε», ήταν τα λόγια των οπαδών!

Τέλος, μεγάλη ήταν και η απογοήτευση στα αποδυτήρια για τους παίκτες του Άρη. Χαρακτηριστικότερο όλων, το γεγονός ότι επικρατούσε απόλυτη ησυχία και πως οι παίκτες περίμεναν απλά την άφιξη του πούλμαν με σκυμμένα τα κεφάλια.
woop.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ