2012-10-09 14:09:03
Φωτογραφία για Εγκαίνια ανθοκομικής έκθεσης Δήμου Αθηναίων με συμμετοχή του Κέντρου Εργασίας Αναπήρων Άνω Λιοσίων
από το Γραφείο Τύπου

Με μεγάλη προσέλευση κόσμου έγιναν τα εγκαίνια της ανθοκομικής έκθεσης του Δήμου Αθηναίων στην πλατεία Κοτζιά. Στην έκθεση συμμετέχει και το ...Κέντρο Εργασίας Αναπήρων Άνω Λιοσίων «Συνεργασία – Δημιουργία» με δικό του περίπτερο – ευγενική παραχώρηση του Δήμου Αθηναίων και του Συνεταιρισμού Φυτωριούχων Αττικής – όπου εκτίθενται χειροτεχνίες και άλλα ήδη που έχουν κατασκευάσει από άτομα με ειδικές ανάγκες.

Το περίπτερο επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης ο οποίος συνεχάρη τον Πρόεδρο του Κ.Ε.Α Γιώργο Ρεθυμιωτάκη για τη δύναμη ψυχής και τη συνεισφορά του στον αγώνα αξιοπρέπειας που δίνει καθημερινά η κοινότητα των ΑμεΑ. Ακόμη, το περίπτερο επισκέφθηκε ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιβάλλοντος του Δήμου Αθηναίων, Άγγελος Αντωνόπουλος και η πρόεδρος Φυτωριούχων Αττικής Ολυμπία Κοντοστεργίου.

Ο Γιώργος Ρεθυμιωτάκης ευχαρίστησε τον κ. Καμίνη για το ενδιαφέρον και τη έμπρακτη στήριξή του στον αγώνα ζωής που δίνουν οι ΑμεΑ. Επίσης τον ευχαρίστησε, καθώς και την κα. Κοντοστεργίου, που αγκάλιασαν την ιδέα για τη συμμετοχή του Κ.Ε.Α Άνω Λιοσίων στην ανθοκομική έκθεση.

Τέλος τόνισε ότι παρά τις τεράστιες δυσκολίες που έχει επιφέρει η οικονομική κρίση, θα πρέπει να επιμείνουμε να μην χαθεί η ανθρωπιά μας και πως στηρίζοντας τους ΑμεΑ ουσιαστικά στηρίζουμε τον πολιτισμό και την κοινωνία μας να σταθεί στα πόδια της.

Η ανθοκομική έκθεση θα είναι ανοιχτή από 6 – 21 Οκτωβρίου
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ