2012-10-09 22:56:05
Φωτογραφία για Συμφωνία ΑΕΚ-Σουμ και στο βάθος Λίνεν
Ο Δημητρέλος τα έχει βρει σε όλα με τον Γιτζάκ Σουμ, αλλά διακαής πόθος είναι ο Έβαλντ Λίνεν. Μέχρι την Τετάρτη στις 17:00 η ΑΕΚ θα έχει προπονητή. 

Έχουν περάσει 10 ολόκληρες ημέρες όπου η ΑΕΚ ψάχνει για προπονητή, όμως όλα δείχνουν πως την Τετάρτη το απόγευμα ο "κιτρινόμαυρος" πάγκος δεν θα είναι πια άδειος.

Αυτό τουλάχιστον υπογραμμίζουν από την διοίκηση του Δικεφάλου, αφού οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως τουλάχιστον μέχρι τις 17:00 η ομάδα θα έχει ανακοινώσει το νέο προπονητή.

Δεν είναι τυχαίο μάλιστα το γεγονός πως η προπόνηση των "κιτρινόμαυρων" την Τετάρτη έγινε απογευματινή ενώ είχε προγραμματιστεί για το πρωί, καθώς οι διοικούντες της ομάδας θέλουν να υπάρχει άνθρωπος να κατευθύνει τους ποδοσφαιριστές.

Σ' ό,τι αφορά στα ονόματα, μετά το φιάσκο με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο, οι επιλογές είναι τρεις: Σουμ, Λίνεν ή Αναστασίου. Αυτή τη στιγμή, ο μόνος προπονητής που έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ είναι ο Γιτζάκ Σουμ. Ο Ισραηλινός τεχνικός συναντήθηκε με τον Δημητρέλο και τα βρήκαν σε όλα.


Υπάρχει όμως και ένα "αλλά" που έχει να κάνει με τον Έβαλντ Λίνεν. Ο Γερμανός πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και του Πανιωνίου είναι η πρώτη επιλογή του Δημητρέλου, όμως ακόμα δεν έχει υπάρξει. Αυτό θα συμβεί άμεσα και θα φανεί πως θα πάνε οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές που θα ολοκληρώσουν τις επαφές του προέδρου της ΑΕΚ με τους υποψήφιους προπονητές.

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ είχε τηλεφωνική επικοινωνία και με τον Γιάννη Αναστασίου και το σίγουρο είναι πως την Τετάρτη το απόγευμα θα ξέρουμε ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής της ΑΕΚ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ