2012-10-11 00:12:58
Φωτογραφία για ΕΞΑΛΛΟΣ ΜΕ ΚΑΣΙΓΙΑΣ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ!
Τηλεοπτική εκπομπή αποκάλυψε πως ο Ζοζέ Μουρίνιο ήταν έξαλλος με τον Κασίγιας επειδή χαιρέτησε όλους τους παίκτες της Μπαρτσελόνα μετά το τέλος του Clasico!

Το τελευταίο διάστημα, πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ρήξη στις σχέσεις του Ζοσέ Μουρίνιο με τον Ίκερ Κασίγιας, και φαίνεται πως οι δύο άνδρες απέχουν πολύ από την απόλυτη συμφιλίωση, όπως αναφέρει χαρακτηριτικά σε δημοσίευμά του το "sport24.gr".

Τουλάχιστον σύμφωνα με την ισπανική τηλεοπτική εκπομπή "Punto Pelota", η οποία αποκάλυψε πως ο "special one" ήταν έξαλλος με τον τερματοφύλακά του επειδή ο τελευταίος θέλησε να χαιρετήσει αρκετούς παίκτες της Μπαρτσελόνα μετά τη λήξη του Clasico.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Πίπι Εστράδα, ο Μουρίνιο δεν είδε με καθόλου καλό μάτι ούτε τις αγκαλιές του Κασίγιας με Μέσι και Τσάβι, ούτε και την κουβέντα που έπιασε με τον ομόλογό του της Μπαρτσελόνα, Βίκτορ Βαλντές, στο δρόμο για τα αποδυτήρια.


"Είδες τον Ίκερ στο τέλος του αγώνα;", ρώτησε κάποιος τον Πορτογάλο προπονητή, με τον τεχνικό της Ρεάλ να εξαπολύει -σύμφωνα με την εκπομπή- την ακόλουθη ατάκα:

"Ναι, το άκουσα. Την επόμενη φορά να πάει μαζί τους στα αποδυτήρια".

Η εκπομπή αποκάλυψε επίσης ότι "η συμπεριφορά του Ίκερ συζητήθηκε από αρκετούς μέσα στην Ρεάλ", καθώς επίσης και το τι είπε ο Μουρίνιο σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του για τα δύο γκολ που δέχτηκε ο Κασίγιας από τον Λιονέλ Μέσι.

"Στο πρώτο ημίχρονο είχε αργή αντίδραση και δεν μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα αλλά στο δεύτερο γκολ τα εύσημα πρέπει να πάνε στον σκόρερ".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ