2012-10-12 12:30:04
Φωτογραφία για «Μία θλιβερή ιστορία ο Τσιάρτας»!
Συνέχεια στις εσωτερικές διαμάχες δίνεται στην ΑΕΚ, αφού δεν έμειναν αναπάντητα τα όσα είπε ο Τσιάρτας για Βλάχο και Μαύρο, που ανέφεραν μεταξύ άλλων ότι είναι αχάριστος και μία... θλιβερή ιστορία.

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε σε συνέντευξή του ο Βασίλης Τσιάρτας κατά του πρώην προέδρου της Ένωσης αλλά και τους πρώην προπονητή της. «Έκανε κουμάντο από την καφετέρια», δήλωσε μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος άσος για τον Θωμά Μαύρο, ο οποίος ωστόσο επέστρεψε τα... βέλη.

«Δεν με απασχολεί καθόλου η άποψή του για μένα. Το μόνο που έχω να πω για την Βασίλη, είναι ότι λυπάμαι. Λυπάμαι για το λάθος που έκανα να τον φέρω στην ΑΕΚ, γιατί ήταν δική μου επιλογή. Είναι μία θλιβερή ιστορία ο Τσιάρτας, είναι αχάριστος. Δεν περίμενα ότι θα φτάναμε σε αυτό το σημείο».

Θέση για για τις κατηγορίες του πρώην τεχνικού διευθυντή της ομάδας, πήρε και ο Βαγγέλης Βλάχος, που τόνισε με νόημα πως... οι μάγοι έχουν τον τρόπο να κάνουν το άσπρο μαύρο. «Εγώ γεννήθηκα ΑΕΚτσής, δεν προέκυψα από τις περιστάσεις. Έκλαιγα για την ομάδα όταν ήμουν παιδάκι, έκλαψα και στα 50 μου ως προπονητής. Άλλοι κλαίνε μόνο όταν η μπίλια δεν κάθεται στο... 10».

Παράλληλα σχετικά με τα σχόλια για την αμοιβή των 500.000 ευρώ του τεχνικού τιμ, ο πρών τεχνικός του «Δικεφάλου» ανέφερε σε ειρωνικό τόνο: «Δυστυχώς δεν μπορώ να δείξω τα λεφτά γιατί τα έβγαλα στο εξωτερικό και θα με κυνηγάει το ΣΔΟΕ».

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ