2012-10-12 18:42:03
Φωτογραφία για ΙΣΑ: Κινητοποιήσεις Κοινού Πανεπιστημονικού Μετώπου
από το Γραφείο Τύπου

Ιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί, οδοντίατροι, φαρμακοποιοί, συμβολαιογράφοι και δικαστικοί επιμελητές, απαντούν δυναμικά για την ανατροπή και αποτροπή σφαγιαστικών μέτρων που έχουν οδηγήσει στην εξαθλίωση το λαό, σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο, συμπεριλαμβανομένων του επιστημονικού και παραγωγικού δυναμικού της χώρας.

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012 στις 10.30 π.μ. Κοινή Συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του Δ.Σ.Α. (Ακαδημίας 60, 1ος όροφος)

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012 στις 12 μ.μ. Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Εργασίας (οδός Σταδίου)

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012 στη 1 μ.μ., Συγκέντρωση Κοινού Πανεπιστημονικού Μετώπου έξω από τα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και πορεία διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Οικονομικών

Η σχεδιαζόμενη καταλήστευση των Κλάδων Υγείας του Ε.Τ.Α.Α. με την ένταξή τους στον ημιθανή και χρεωκοπημένο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. έρχεται να βάλει ταφόπλακα στα Ασφαλιστικά μας Ταμεία, μετά την υφαρπαγή των αποθεματικών τους κατά 3 δις ευρώ και δεν θα επιτρέψουμε να περάσει. Αξιώνουμε την αυτοδιαχείριση των χρημάτων μας και του ιδρώτα μας.


Η ατέλειωτη φοροκαταιγίδα και φοροεξόντωση των Ελλήνων Πολιτών, που μοιραία συμπαρασύρει και οδηγεί στον αφανισμό ολόκληρους κλάδους Επιστημόνων Ελεύθερων Επαγγελματιών, έχει ξεπεράσει κάθε όριο λογικής, αντοχής και ανοχής και δεν αποδεχόμεθα, ελέω ανικανότητας του Πολιτικού Συστήματος, να οδηγούμεθα ως πρόβατα επί σφαγή.

Η φάμπρικα των οριζόντιων περικοπών και το συνεχές βάθεμα της ύφεσης, με αντίτιμο τις αυτοκτονίες, τα λουκέτα, τα χαράτσια, τα συσσίτια, τη διάλυση της υγείας και τις ουρές των ανασφάλιστων στα Κοινωνικά Ιατρεία, με την ανεργία να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, δεν μπορούν να συνεχιστούν.

Αποτελεί υποχρέωση και καθήκον όλων μας να σταματήσουμε το «γαϊτανάκι» της απαξίωσης των Ελλήνων Ιατρών, των Ελλήνων Επιστημόνων και την ισοπέδωση του Ελληνικού Λαού.

Με την ψήφο μας δεν εξουσιοδοτήσαμε καμία Κυβέρνηση και καμία Τρόικα, να μας οδηγήσουν στον αποτεφρωτήρα Τροϊκανής επινόησης και οφείλουμε με την συμμετοχή και την ενεργό παρουσία μας στις κινητοποιήσεις, να στείλουμε ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ότι δεν είμαστε τα πειραματόζωα της Ευρώπης και όσοι το πιστεύουν, πολύ γρήγορα θα διαπιστώσουν ότι είναι βαθιά νυχτωμένοι.

Ας μη λησμονούν ότι φωνή λαού, οργή Θεού.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ – ΕΝΟΤΗΤΑ – ΑΓΩΝΑΣ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ι.Σ.Α.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΕΥΣΤ. ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ