2012-10-12 18:41:07
Φωτογραφία για Παραδέχθηκε ο Στυλιανίδης το αίτημα για εκκένωση νησιών
Μια αποστροφή του Ευριπίδη Στυλιανίδη ήταν αρκετή για να ζητήσει ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος την παραίτηση του υπουργού Οικονομικών.Είπε ο κ. Στυλιανίδης στην Ολομέλεια: "Εγώ ήρθα εδώ για τα προβλήματα της αυτοδιοίκησης. Εξώκειλε ο Πρόεδρος των ...... Ανεξάρτητων Ελλήνων. Η ανοησία οποιουδήποτε ξένου υπαλλήλου ούτε προσδιορίζει, ούτε εκφράζει την εθνική πολιτική, αλλά η κυβέρνηση λέει την αλήθεια, αξιόπιστα και μαχητικά και αυτή η πολιτική επιδιώκεται να κατοχυρωθεί από τον πρωθυπουργό Α.Σαμαρά.

Τότε ο κ. Καμμένος είπε ότι "προκύπτει θέμα παραίτησης Στουρνάρα και το θέτουμε. Είπε πως ουδέποτε τέθηκε από τρόικα το θέμα της εκκένωσης νησιών. Ο κ. Στυλιανίδης είπε για ανοησία κάποιου ξένου υπαλλήλου. Η ο κ. Στουρνάρας ή ο κ. Στυλιανίδης λέει την αλήθεια. Εγώ πιστεύω τον κ. Στυλιανίδη και έτσι εμείς θέτουμε θέμα Στουρνάρα.

Τότε ο κ. Στυλιανίδης προσπάθησε να μαζέψει τα αμάζευτα λέγοντας: "Όντως δεν υπήρχε δήλωση ξένου υπαλλήλου. Η κυρίαρχη Κυβέρνηση είναι αυτή που προσδιορίζει την εθνική στρατηγική και δίνει μάχη σε όλα τα επίπεδα. Ας μη παίζουμε με αυτό."
Kafeneio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ