2012-10-12 19:46:10
Φωτογραφία για ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗ NOVA Η Volleyleague
Όπως ανακοίνωσε η NOVA με δελτίο Τύπου, η Volleyleague θα προβληθεί και φέτος από το συνδρομητικό κανάλι κάνοντας πρεμιέρα με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ ΠΑΟΚ και Ηρακλή.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της NOVA:

Η VOLLEYLEAGUE ΟΠΑΠ 2012 -13 ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗ ΝOVA.

Η Nova , έχοντας στόχο την προβολή και ανάπτυξη του αθλήματος, θα προβάλει για ακόμη μια χρονιά το πρωτάθλημα της Volleyleague και οι συνδρομητές της πρώτης ψηφιακής συνδρομητικής πλατφόρμας μπορούν να παρακολουθούν αγώνες μεγάλης βαθμολογικής σημασίας και ντέρμπι κορυφής καθώς και όλη την τελική φάση της διοργάνωσης.

Κάθε αγωνιστική θα προβάλλονται δύο παιχνίδια, ενώ συνεχίζει και φέτος η αγαπημένη εκπομπή των φίλων του αθλήματος «Στο Φιλέ», που παρουσιάζει ο Παντελής Λώλης. Πλούσια ρεπορτάζ και η ανάλυση της αγωνιστικής από το δημοσιογραφικό δυναμικό της Nova θα πλαισιώνουν τη συνέντευξη των σημαντικών καλεσμένων στο studio της Νova, κάθε Τρίτη στις 19:00 στο NS1.


Την Κυριακή 14/10, στις 18.00, οι μεταδόσεις της Nova για τη νέα αγωνιστική σεζόν, αρχίζουν με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ΠΑΟΚ-Ηρακλής από το NS3.

Δυο προπονητές που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στα γήπεδα του βόλεϊ, ο Γιάννης Μέλκας και ο Αντρέι Κράβαρικ βρίσκονται αντιμέτωποι σε μια παραδοσιακή μάχη των δύο ομάδων.

Την Δευτέρα 15/10, δύο μεγάλες προσωπικότητες του ελληνικού βόλεϊ, παρατάσσουν τις ομάδες τους για τη νίκη στην πρεμιέρα! Ο Παναθηναϊκός του Στέλιου Καζάζη και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης του Θανάση Μουστακίδη ζωντανά από το NS3 στις 19.00.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ