2012-10-13 18:36:08
Φωτογραφία για Ο Ισραηλίτης, οι Μουσουλμάνοι και η Βουλή των Ελλήνων
Το 2011, το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων εξέδωσε ένα βιβλίο με τίτλο " Οι ισραηλίτες βουλευτές στο ελληνικό κοινοβούλιο", στο οποίο και διαβάζω:

Το 1915, ο Ισραηλίτης βουλευτής της Φεντερασιόν Αλμπέρτος Κουριέλ διαμαρτυρήθηκε στη Βουλή των Ελλήνων για το ...διαχωρισμό που πρότεινε συνάδελφος του βουλευτής, με τον οποίον δεν θα ήταν επιτρεπτή η δυνατότητα των 14 μουσουλμάνων βουλευτών να παρευρίσκονται στην αίθουσα του Κοινοβουλίου.

 Το 2012 η Χρυσή Αυγή βρίζει και χαστουκίζει βουλευτές, δαιμονοποιεί τη διαφορετικότητα και επιχειρεί να περιορίσει την ελευθερία συμπολιτών μας. Το 2012 ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος ρίχνει άφθονο νερό στο μύλο του ρατσισμού αφήνοντας υπονοούμενα για τους εβραϊκής καταγωγής Έλληνες καταθέτες της περίφημης λίστας Λαγκάρντ.

Σας προτείνω να διαβάσετε όσα περισσότερα βιβλία μπορείτε για την Ελλάδα της επομένης των Βαλκανικών Πολέμων και του Μεσοπολέμου. Θα διαπιστώσετε ότι οι πολλοί μπορούσαμε πάντα να συνυπάρχουμε. Οι λίγοι ήταν εκείνοι που προσπαθούσαν και συνήθως κατάφερναν να μας χωρίσουν, κυρίως για να πλάσουν ένα νέο κόσμο με τους ίδιους σε ρόλους πρωταγωνιστών.
Parapolitiki.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ