2012-10-14 13:34:12
Φωτογραφία για Σύντομα η έννοια αδυναμία δε θα ταιριάζει με τον ΠΑΟΚ
Με δηλώσεις του στα ΣΠΟΡ, ο Σαββίδης έκανε μια αποτίμηση του διαλόγου που είχε με τους οπαδούς της ομάδας το βράδυ της Παρασκευής αλλά σχολίασε και τον αντίκτυπο που είχαν οι δηλώσεις του στην Αθήνα. Ξεκαθάρισε πώς ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει ισονομία για την διεκδίκηση των τίτλων:

"Σε ό,τι αφορά τις αντιδράσεις για τις οποίες με ρωτάτε νομίζω πως καταρχάς είναι φυσιολογικές. Είπαμε ότι κατανοούμε ότι κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους και αυτό δεν είναι δικό μας πρόβλημα. Ο ΠΑΟΚ, υπό τη νέα ηγεσία του, θα ασκήσει όλα τα δικαιώματα και τις δυνατότητες που έχει μια μεγάλη και ιστορική ομάδα, θα επιδιώξει την ισότιμη συμμετοχή του στη διεκδίκηση τίτλων και τροπαίων. Πού είναι το παράξενο; Και γιατί οι όποιες αντιδράσεις; ΠΑΟΚ και αδυναμία, ΠΑΟΚ και δεύτεροι ή τρίτοι ρόλοι, σας υπόσχομαι ότι στο εξής θα είναι έννοιες ασυμβίβαστες".

Για την εντύπωση που του προκάλεσε ο διάλογος με τους οπαδούς: "Αποτέλεσε και άλλη μια απόδειξη, ότι για μένα και τους συνεργάτες μου έγινε το πρώτο απαραίτητο βήμα ώστε να γίνουμε και εμείς μέλητης μεγάλης και ιστορικής οικογένειας του ΠΑΟΚ. Ελπίζω ότι αυτή η συγγενική, πλέον, σχέση θα κρατήσει πάρα μα πάρα πολύ. Η συζήτηση που έγινε ήταν ακριβώς όπως συμβαίνει σε μία οικογένεια. Υπήρξαν γκρίνιες, αλλά και ενθουσιασμός. Νομίζω πως όλοι μας θα βγούμε κερδισμένοι αν αφήσουμε τα παλιά στο παρελθόν και αρχίσουμε μαζί να γράφουμε τις νέες σελίδες της ιστορίας του ΠΑΟΚ, που όλοι μας θέλουμε να ξαναθυμίσουν τις πιο ένδοξες στιγμές του".
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ