2012-10-16 18:43:03
Φωτογραφία για Πιάστηκαν οι πιστολάδες που απείλησαν δημοτικούς υπαλλήλους - Το κάναμε για πλάκα είπαν οι δράστες
Συνελήφθησαν τελικά από τους άνδρες του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσαράς οι δύο νεαροί παλικαράδες από το Αντισκάρι που θέλησαν να σπάσουν πλάκα με τους υπαλλήλους καθαριότητας του δήμου Φαιστού απειλώντας τους και τραβώντας τους πιστόλι!

Οι δύο νεαροί εντοπίστηκαν λίγες ώρες μετά το κακόγουστο και επικίνδυνο αστείο τους στο χωριό τους από τους αστυνομικούς που φρόντισαν να ερευνήσουν όλη την περιοχή καταλήγοντας σε αυτούς τους δύο, που μετά το μεθύσι τους και αφού προκάλεσαν ολόκληρο επεισόδιο με τους υπαλλήλους του απορριμματοφόρου πήγαν και στην πλατεία του χωριού για καφέ! Έτσι μετά από λίγες ώρες κατέληξαν και στα χέρια της αστυνομίας ...ξεμέθυστοι και νηφάλιοι!

Όταν συνελήφθησαν και ρωτήθηκαν τι ήταν αυτά που έκαναν, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες απάντησαν ότι , ήταν μεθυσμένοι και τα έκαναν για να ...σπάσουν πλάκα! Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, όταν άνοιξαν οι αστυνομικοί την κυνηγετική καραμπίνα που κουβαλούσαν οι δύο ...μεθυσμένοι πλακατζίδες, είδαν ότι δεν είχε μέσα σκάγια ! Πάντως και οι δύο συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών για τα περαιτέρω.


Το ιστορικό

Να υπενθυμίσουμε πάντως ότι, το περιστατικό σημειώθηκε χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, όπως έγραψε από την πρώτη στιγμή το prismanews.gr, όταν το απορριμματοφόρο με τους εργαζόμενους του πήγε έξω από το χωριό Αντισκάρι του δήμου Φαιστού, στα πλαίσια του δρομολογίου του, προκειμένου να μαζέψει τα σκουπίδια. Τότε, εμφανίστηκαν μπροστά στους υπαλλήλους της καθαριότητας, δύο άνδρες σε κατάσταση μέθης που κρατούσαν κυνηγετικό όπλο.

Οι δύο άνδρες, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ήταν τόσο πολύ μεθυσμένοι που δεν είχαν καμία αίσθηση της κατάστασης. Φώναζαν, έβριζαν και απειλούσαν, κραδαίνοντας το όπλο δεξιά και αριστερά τρομοκρατώντας τους ανθρώπους που εκείνη την ώρα έβγαζαν το μεροκάματο τους.

Στη θέα τον μεθυσμένων οπλισμένων ανδρών, οι υπάλληλοι της καθαριότητας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προτίμησαν να αφήσουν κατά μέρος την αποκομιδή των απορριμάτων και να κοιτάξουν τη ζωή τους και τη σωματική τους ακεραιότητα. Έτσι το απορριμματοφόρο, έκανε στροφή και έφυγε από το χωριό.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών από την πρώτη στιγμή που σε συνεργασία με το ΤΑΕ Μεσαράς κατάφερε να βάλει τους μεθυσμένους και επικίνδυνους πλακατζήδες στη θέση τους. Θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

prismanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ