2012-10-16 20:55:02
Φωτογραφία για Ξάνθη: Το 60-70% των οικοδομών χωρίς θέρμανση φέτος τον χειμώνα!
«Δυστυχώς λυπάμαι που το λέω αλλά εκτιμώ ότι φέτος το 60-70% των οικοδομών δεν θα κάνει χρήση θέρμανσης ή θα ξεκινήσει μεν αλλά στη μέση του χειμώνα μη μπορώντας να ανταπεξέλθουν θα σταματήσουν τη θέρμανση» ανέφερε ο κος Αθανάσιος Κεχαγίογλου ιδιοκτήτης διαχειριστικής εταιρίας στην Ξάνθη, μιλώντας στον Ρ/Σ Ξάνθη FM100 και την εκπομπή Σχολιάζοντας την Καθημερινότητα.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο ίδιος «ήδη από πέρσι δεν μπορούν να πληρώσουν τα κοινόχρηστα οι Ξανθιώτες. Μας δίνανε ένα ποσό έναντι ευελπιστώντας ότι μέσα στο καλοκαίρι που δεν έχουν υψηλά κοινόχρηστα θα μπορέσουν να αποπληρώσουν τις οφειλές του χειμώνα, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν». Τα μηνύματα που εκλαμβάνουν στο σύνολό τους οι εμπλεκόμενοι με το νευραλγικό κομμάτι πλέον της θέρμανσης δεν είναι θετικά τόσο από την αγορά του πετρελαίου θέρμανσης όσο και από τη διάθεσή του στους καταναλωτές.

«Το θέμα δεν είναι μόνο εάν μπορεί κάποιος να βάλει πετρέλαιο, αλλά το ότι προσπαθεί να καλύψει και τη δυστοκία του γείτονα ο οποίος δεν θα μπορεί να φανεί συνεπής
. Έτσι οι περισσότεροι σταματούν την κεντρική θέρμανση και προσπαθούν να πάνε σε ανεξάρτητους τρόπους θέρμανσης» τόνισε ο κος Κεχαγίογλου, προσθέτοντας πως «το πρόβλημα δυστυχώς είναι πολύ μεγάλο. Υπάρχουν οικοδομές που η ΔΕΗ έχει κόψει το κοινόχρηστο ρεύμα λόγω οφειλών, ενώ την ίδια στιγμή οικοδομές λειτουργούν ακόμη και χωρίς θυροτηλέφωνα. Σε πολλές των περιπτώσεων αυτό είναι ένα μέσο πίεσης από ένοικους για να μαζέψουν τα λεφτά, αλλά το πρόβλημα παραμένει».

thrakitoday.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ