2012-10-16 22:03:55
Φωτογραφία για Ο Massa επίσημα και το 2013 στη Ferrari!
Διαβάσαμε, γράψαμε, σχολιάσαμε αλλά έτσι και αλλιώς όλη ξέρανε την κατάληξη στο τέλος. Ο Felipe Massa θα είναι οδηγός της Ferrari και για το 2013. 

O Βραζιλιάνος έχει ικανοποιήσει τους ανθρώπους της Scuderia με τις εμφανίσεις του στο δεύτερο μισό της σεζόν και έτσι εξασφάλισε για άλλη μία χρονιά, την 8η στη σειρά, μια θέση στα κόκκινα μονοθέσια.

O Massa βρέθηκε την Τρίτη 16/10 στο Maranello, συναντήθηκε με τον Luca di Montezemolo και λίγες ώρες αργότερα ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας.

Η ανακοίνωση της Ferrari ήταν πολύ σύντομη και ανάφερε: «Η Scuderia Ferrari ανακοινώνει ότι ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον οδηγό Felipe Massa μέχρι το τέλος της σεζόν του 2013. Επομένως, το οδηγικό δίδυμο της Scuderia για του χρόνου θα αποτελείται από τον Fernando Alonso και τον Felipe Massa».

Άλλη μία θέση έκλεισε λοιπόν και οι κινήσεις στην αγορά οδηγών λιγοστεύουν. Η επόμενη ανακοίνωση που αναμένεται αφορά τον Nico Hulkenberg και τη Sauber. Ο Γερμανός ήθελε και έβλεπε τη θέση του Massa στη Ferrari αλλά μάλλον θα πρέπει να αρκεστεί για του χρόνου στη θέση του Perez, ο οποίος έφυγε για τη McLaren.

By: Μιχάλης Παγκίδης
f1-madness
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ