2012-10-18 12:07:02
Φωτογραφία για Στις 4/11 η ΓΣ της Παναθηναϊκής Συμμαχίας
Το Διοικητικό Συμβούλιο της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" Συνεδρίασε την Τετάρτη το πρωί και αποφάσισε να οριστεί Γενική Συνέλευση για την Κυριακή 4 Νοεμβρίου έτσι ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τις πρώτες εκλογές του "Σωματείου".

Συνεδρίασε την Τετάρτη το πρωί το Διοικητικό Συμβούλιο της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» με κυρίαρχο θέμα της επερχόμενες πρώτες εκλογές του «Σωματείου».

Τα μέλη του Δ.Σ. πήραν την απόφαση να οριστεί Γενική Συνέλευση για την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στις 10.00π.μ. το πρωί στο ΟΑΚΑ και αν δεν υπάρξει απαρτία (σ.σ. να βρεθούν περισσότεροι από τους μισούς που έχουν δικαίωμα ψήφου στην Γ.Σ.) η επαναληπτική συνεδρίαση να γίνει το απόγευμα της ίδιας μέρας και συγκεκριμένα στις 4.00μ.μ. με την Γ.Σ. να προχωράει είτε έχοντας απαρτία είχε χωρίς απαρτία.

Από τη στιγμή που η Γενική Συνέλευση της «Συμμαχίας» ορίστηκε για τις 4 Νοέμβρη οι εκλογές πάνε σίγουρα για τα μέσα προς τέλη του επόμενου μήνα.


Απολογισμός των πεπραγμένων

Στην Γ.Σ. της 4 Νοεμβρίου τώρα αναμένεται να γίνει ένας απολογισμός των κινήσεων και των πεπραγμένων της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» ως και σήμερα και φυσικά αναμένεται να παραιτηθεί το νυν Δ.Σ. ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την εκλογή νέου.

Ακόμη είναι πιθανό να ανακοινωθούν κάποιες υποψηφιότητες μελών ενόψει των εκλογών και φυσικά αναμένεται να ορισθούν οι εφορευτικές επιτροπές.

Αυτό που μένει να δούμε και να αποφασισθεί είναι το σε ποια σημεία θα τοποθετηθούν κάλπες με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι κάλπη θα μπει και στην «Λεωφόρο Αλεξάνδρας» αλλά και στο ΟΑΚΑ. Επίσης και σε ότι έχει να κάνει με την Γενική Συνέλευση της 4 Νοεμβρίου αναμένεται να μεταδοθεί και σε «LIVE STREAMING» για τα μέλη του «Σωματείου» μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας».

Συζήτηση για γήπεδο και ομάδα

Στο Δ.Σ. του «Σωματείου» την Τετάρτη συζητήθηκαν και το τι μέλει γενέσθαι με το γήπεδο, ιδίως μετά τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και ενόψει της 1 Νοεμβρίου και της απόφασης του ΣτΕ αλλά και το τι γίνεται με την ομάδα, όσον αφορά σε αγωνιστικό επίπεδο.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ