2012-10-18 15:03:25
Φωτογραφία για Αγρίνιο: Μεγάλη συμμετοχή στην απεργία
Στην πλατεία Ειρήνης, όπου πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ, Δημοσιοϋπαλληλικών Σωματίων και Επαγγελματοβιοτεχνών συμμετείχαν και υπάλληλοι των ΟΤΑ, δάσκαλοι, κομμωτές, εργαζόμενοι στο μάρμαρο, στο ΕΚΑΒ, νοσοκομειακοί υπάλληλο... επαγγελματοβιοτέχνες, καθηγητές, φοιτητές από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας, αλλά και εργαζόμενοι τοπικής αλυσίδας Super Market. 

Στην πλατεία Ειρήνης βρέθηκαν και προσκείμενοι στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ανένταχτοι αλλά και μέλη του αντεξουσιαστικού χώρου. Ομιλητές ήταν η Γενική Γραμματέας της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Μαρία Σωτηροπούλου, ο πρόεδρος της Β΄ ΕΛΜΕ Γ. Καραμητσόπουλος.

Κοινή συνισταμένη η καταδίκη των πολιτικών της «εγχώριας τρόικας», όπως χαρακτηρίστηκε και της προσπάθεια για «Βουλγαροποίηση μισθών». 

Ακόμη έγιναν αναφορές στους 5μηνίτες και πως αυτού του είδους η μη-μονιμη εργασία προωθείται σαν φιλολαϊκό μέτρο για να αποτελέσει την πλειοψηφία στο δημόσιο. Ο κ. Καραμητσόπουλος έκανε αναφορές και στις συνθήκες στα σχολεία με τους ελάχιστους νέους δασκάλους και την υπερ-συγκέντρωση των μαθητών λόγω μη τήρησης του 1/5 αλλά της εφαρμογής ενός 1/17 σε προσλήψεις/απολύσεις.

agrinionews.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ