2012-10-18 17:43:02
Φωτογραφία για Δείξε λεπτή με γεωμετρικά prints όπως η Σκάρλετ
Έχεις τις καμπύλες σου αλλά πολύ σου αρέσουν όλα αυτά τα γεωμετρικά prints; Η Σκάρλετ Γιόχανσον υποστηρίζει με θέρμη και τις καμπύλες και τα μοτίβα και σε πρόσφατη εμφάνισή της έδωσε μαθήματα στυλ.

Το coloblocking με μοτίβα είναι μια καλή λύση για εσένα που έχεις τα κιλάκια σου. Αν είσαι πιο γεμάτη στο πάνω μέρος του σώματος, όπως και η Σκάρλετ, φρόντισε το μοτίβο του τοπ να έχει μικρές λεπτομέρειες (όπως οι ασπρόμαυρες μαργαρίτες της Γιόχανσον) ενώ το κάτω μέρος του σώματος να καλύπτεται από πιο μεγεθυμένα μοτίβα.

Η Σκάρλετ προτίμησε pencil φούστα και χτένισμα retro, Bulgari σκουλαρίκια και peep toe κόκκινες πλατφόρμες ''Christian Louboutin''

Εν το μεταξύ, αν έχεις περισσότερα περιττά κιλά στην περιφέρεια, φρόντισε να προτιμήσεις μοτίβο με μικρές λεπτομέρειες στο κάτω μέρος του σώματος ή ακόμα και να ενδώσεις σε μια peplum φούστα που καλύπτει την περιφέρεια.

Το ασπρόμαυρο λουκ της Γιόχανσον με τα μοτίβα και τα κόκκινα παπούτσια ήταν ξεχωριστό χωρίς να είναι εξωφρενικό ή αντίθετα βαρετό.

Αν δεν ξέρεις πως να κάνεις το σωστό συνδυασμό για colorblocking με μοτίβα, επίλεξε έτοιμα φορέματα με μοτίβα όπως παρακάτω!
womenonly.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ