2012-10-25 13:15:39
Φωτογραφία για Οχετός από τη Χρυσή Αυγή Μανώλη Γλέζο και Κων/νο Μητσοτάκη...!!!
Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡ. ΠΑΠΠΑΠρωτοφανής και αήθης επίθεση με ανεπίτρεπτους χαρακτηρισμούς και ύβρεις κατά του Μ. Γλέζου και του Κ. Μητσοτάκη από τον βουλευτή Επικρατείας. Εκτός ορίων βρίσκεται πλέον η Χρυσή Αυγή καθώς παραμονές του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου εξαπέλυσε πρωτοφανή και αήθη επίθεση στον Μανώλη Γλέζο, με ανεπίτρεπτους χαρακτηρισμούς.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς καταφέρθηκε εναντίον του Μανώλη Γλέζου αλλά και του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, τους οποίους αποκάλεσε

«εσχατόγερους», οι οποίοι μάλιστα, όπως κυνικά αναφέρει, «θα κηδευτούν δημοσία δαπάνη, δηλαδή με λεφτά που θα πληρώσει ο Ελληνικός λαός».

Μία μέρα πριν ο Μανώλης Γλέζος με δήλωσή του είχε χαρακτηρίσει τη Χρυσή Αυγή εγκληματική οργάνωση που λειτουργεί αντεθνικά και «δεν διστάζει να βυσσοδομεί χυδαία, εκμεταλλευόμενη τα ένστικτα μιας κοινωνίας που καταρρέει».


Ο Μ. Γλέζος χαρακτήρισε την είσοδο της Χρυσής Αυγής στο Κοινοβούλιο «ως μία από τις μελανότερες σελίδες της Ελληνικής Δημοκρατίας», ενώ επεσήμανε ότι «ισχυρίζονται πως τα χέρια τους είναι καθαρά, αλλά δολοφονούν τις Ιδέες του Πολιτισμού, της πραγματικής Δημοκρατίας και των Πανανθρώπινων Αξιών».

Ο κ. Γλέζος αναφέρθηκε και σε όσους ψήφισαν τη Χρυσή Αυγή, λέγοντας πως «όσοι ψήφισαν αυτό το μόρφωμα και το έφεραν στη Βουλή, θα πρέπει να το ξανασκεφτούν καθώς η παρουσία τους αποτελεί ύβρη στον Ελληνικό Πολιτισμό».

Λίγες μέρες πριν, στο φεστιβάλ της νεολαίας της Χρυσής Αυγής ο Ν. Μιχαλολιάκος χαιρέτησε «ναζιστικά», ενώ και τα μέλη της οργάνωσης τον υποδέχθηκαν με τον γνωστό ναζιστικό χαιρετισμό.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής με τη δήλωση που ανέβασε στην προσωπική του ιστοσελίδα επιτίθεται στον Μανώλη Γλέζο χαρακτηρίζοντάς τον «υμνητή του Χότζα και σταλινικό», ενώ κάνει λόγο και για τη «χαζοχαρούμενη ελαφροδεξιά» που «γλείφει» τον «εσχατόγερο» Γλέζο.

Στο Διαδίκτυο

«Τιμή μας και καμάρι μας να μας υβρίζει ένας Γλέζος. Ο Γλέζος έβγαλε για άλλη μια φορά όλη του τη χολή εναντίον του Ελληνικού Εθνους. Οι κυβερνώντες υπουργοί και βουλευτές της χαζοχαρούμενης αστικής ελαφροδεξιάς τον γλείφουν και μέσα στο Κοινοβούλιο» δήλωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Αισχρές και άθλιες, αντίστοιχες του νεοναζιστικού κόμματος, χαρακτήρισε τις δηλώσεις του κ. Παππά το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι έγιναν λίγες μέρες πριν από την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

«Φαίνεται πως δεν μπορούν να συγχωρήσουν ότι ο Μανώλης Γλέζος και ο Λάκης Σάντας υπέστειλαν τη ναζιστική σημαία από τον βράχο της Ακρόπολης, φανερώνοντας το μένος και την οργή των σύγχρονων υμνητών του Χίτλερ», σημείωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας πως «αυτοί δεν έχουν καμία σχέση με την πατρίδα, είναι εχθροί της Δημοκρατίας και της Ειρήνης και δεν έχουν το δικαίωμα να πιάνουν στο στόμα τους τον Μανώλη Γλέζο».

Παναγιώτης Τσούτσιας ΕΘΝΟΣ
 
communenews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ