2012-10-25 20:14:22
Φωτογραφία για Σκληρή κόντρα Μιχαλολιάκου-Μπογδάνου στον αέρα του ΣΚΑΪ - Δείτε το βίντεο
Επεισοδιακή ήταν η πρεμιέρα του talk show «Ευθέως» του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος αντιπαρατέθηκε σε ασυνήθιστα υψηλούς τόνους με τον γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο.

Ο δημοσιογράφος εγκαινίαζε τη νέα τηλεοπτική εκπομπή του από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και επέλεξε ως καλεσμένο του τον Νίκο Μιχαλολιάκο. Ωστόσο ο διαπροσωπικός χαρακτήρας του talk show εξελίχθηκε σε έντονη λογομαχία των δύο ανδρών με τον ηγέτη της Χρυσής Αυγής να είναι ιδιαίτερα εριστικός και να χαρακτηρίζει τον δημοσιογράφο «ψεύτη» και «παπαγαλάκι».

Ερωτηθείς για τον φασιστικό χαιρετισμό στο φεστιβάλ νεολαίας του κόμματος, ο κ. Μιχαλολιάκος απάντησε πως το κόμμα του δεν έχει σχέση με τον ναζισμό και πως η σύνδεση αυτή επιχειρείται από επιχειρηματικά και μιντιακά συμφέροντα.

«Για τις 2.000 αυτοκτονίες του μνημονίου δε φταίει η Χρυσή Αυγή. Δεν χαιρετάμε με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Ο φασιστικός χαιρετισμός δεν είναι ο επίσημος χαιρετισμός της Χρυσής Αυγής. Αν δείτε τα πλάνα θα δείτε ότι ελάχιστοι χαιρέτισαν μ' αυτό τον τρόπο. Εγώ δε στη διάρκεια της ομιλίας μου είπα ότι μας κατηγορούν ότι χαιρετούμε έτσι, αλλά στην πραγματικότητα αυτά τα χέρια είναι καθαρά, είναι έντιμα, δε στάζουν το αίμα αυτών που αυτοκτόνησαν» είπε ο κ. Μιχαλολιάκος.


«Δεν ασπάζομαι τον Ναζισμό. Είμαστε Έλληνες εθνικιστές», τονίσε ο ηγέτης της Χρυσής Αυγής προσθέτοντας πως το κόμμα του έχει σαν πρότυπο το καθεστώς της 4ης Αυγούστου, του Ιωάννη Μεταξά.

Ο κ. Μιχαλολιάκος ήταν ιδιαίτερα επιθετικός έναντι του δημοσιογράφου, απέφευγε τις ερωτήσεις κάνοντας ο ίδιος ερωτήσεις στον κ. Μπογδάνο ενώ όταν ρωτήθηκε για τις ομοιόμορφες στολές της Χρυσής Αυγής, στις οποίες είναι γραμμένα τους συνθήματα όπως «Να ξεβρωμίσει ο τόπος», «να πάρουμε τους δρόμους» κ.ο.κ., ο επικεφαλής του κόμματος αποκρίθηκε: «Όπου βλέπεις να φοράνε ομοιόμορφες φανέλες δίπλα στο γήπεδο του Ολυμπιακού είναι τάγματα εφόδου; Γιατί δεν απαντάς ρε χριστιανέ του Θεού; Άσε τη σάλτσα, ωχ! Παρακάτω θα πηγαίνεις γιατί δεν μπορείς να σταθείς πουθενά!».

Στη συνέχεια, o κ.Μιχαλολιάκος, καταφέρθηκε εναντίον του ΣΚΑΪ, κατηγορώντας το κανάλι ότι χρωστά χρήματα στο ΙΚΑ και πως προεκλογικά δεν τον είχαν καλέσει ποτέ, λέγοντας ότι «αυτό είναι ξεφτίλα της ψευτοδημοκρατίας του καναλιού».

Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια στο Twitter και το Facebook έδιναν και έπαιρναν, με πολλούς να κάνουν κακεντρεχή σχόλια κατά του δημοσιογράφου και άλλους να εκθειάζουν την... υπομονή του με τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα είχαν κάνει και ειδικό hashtag με το όνομα #bogdanos!

Ο ίδιος πάντως με σχόλιό του στο Τwitter απάντησε με τον δικό του τρόπο στις ειρωνίες και τα πυρά που δέχθηκε Πηγή: iefimerida
xespao
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ