2012-03-22 02:00:09
Φωτογραφία για Πρόεδρε φύγε από την καμαρίλα κι έλα προς το Λιμάνι...
Από Αναγνώστη μας.

Οι πρόσφατες εξελίξεις στο εσωκομματικό στρατόπεδο της Ν.Δ έχουν προκαλέσει έντονη αναστάτωση στα κομματικά στελέχη. Ο Πειραιάς και στις δύο περιφέρειες αποτέλεσε προπύργιο της εκλογής Σαμαρά αφού ο καθαρός και «δεξιόστροφος» λόγος του Προέδρου άγγιξε τις ψυχές των απλών αγωνιστών της παράταξης που ζουν και εργάζονται στις λαϊκές γειτονιές του Πειραιά (Καμίνια, Πέραμα, Δραπετσώνα) όπου οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης έχουν πολλαπλασιαστικό αντίκτυπο.

Σήμερα δυο χρόνια μετά είτε λόγω παρατεταμένης αμέλειας των golden boys της Συγγρού που απαξιώνουν να ασχοληθούν με το Λαϊκό κόσμο, είτε τα λάθη των δημοτικών εκλογών που προκάλεσαν προσωπικές αντιδικίες είτε η συνεπής προσήλωση στην ανακύκλωση των ίδιων προσώπων έχουν οδηγήσει το κόμμα σε απόλυτο αδιέξοδο.

Στην Α΄ Πειραιά δε θα είναι υποψήφιος κανείς από τους βουλευτές που εκλέχτηκαν στις 5 τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις,
. Ο Β.Μιχαλολιάκος μοιράζει τη «Δημαρχειακή» πίτα σε Κατσαφάδο κι Αρβανιτόπουλο και προσφάτως και στον Μελά. Ο Π.Μελάς θα είναι υποψήφιος με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» ενώ ο Π.Μαντούβαλος με το ΛΑ.Ο.Σ. Είναι προφανές ότι το κενό δεν αντισταθμίζεται από την παρουσία του Κ.Αρβανιτόπουλου. Οι υπόλοιπες υποψηφιότητες είτε υπήρχαν στην εκλογική φαρέτρα της Ν.Δ είτε απέχουν από τη λογική της ανανέωσης και της διεύρυνσης που είναι το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στη Β΄ Πειραιά το έργο θυμίζει επιτυχημένο σήριαλ του Χειμώνα που γεμίζει τα Καλοκαίρια της επόμενης δεκαετίας. Πιο απλά, το δίδυμο Νεράτζης-Τραγάκης μονοπωλεί τις εκλόγιμες θέσεις και οι υπόλοιποι συμμετέχουν διαδικαστικά. Η διάθεση ανανέωσης του ψηφοδελτίου με τη συμμετοχή του «φίλου « του Προέδρου δεν έχει καταφέρει παρά να εξοργίσει τους Νεοδημοκράτες που βλέπουν έναν «ξένο» με την περιοχή και τα προβλήματά της να «σπρώχνεται» άνωθεν. Η κατάθεση υποψηφιοτήτων κρίνεται Οι ελλιπής αφού απουσιάζουν παραδοσιακά στελέχη που συσπείρωναν τον κομματικό μηχανισμό ενώ δεν προσδίδει καμία νότα ανανέωσης με ανθρώπους του επιστημονικού χώρου ή της κοινωνικής δράσης.

Πρόεδρε, δεν αξίζει αυτή η εκπροσώπηση στον Πειραιά. Πάρε το βάρος των ευθυνών και φύγε από την καμαρίλα των νέων γραφείων στη Συγγρού ώστε να διαπιστώσεις μόνος σου την ένταση και διάσταση του προβλήματος. Οι δύο περιφέρειες εκλέγουν 14 βουλευτές και οι μέχρι τώρα ενδείξεις μας δίνουν μόνο δύο, μία σε καθεμιά.

Θέλουμε νέους ανθρώπους, με ΕΝΣΗΜΑ στην εργασία και στην κοινωνία. Στην ανάγκη κατέβα υποψήφιος στον Πειραιά, όπως έκανε ο Κ.Καραμανλής, για να δώσεις το μήνυμα σε όλους ότι ο Πειραιάς αξίζει κάτι καλύτερο!

http://dhmotikhkaramouza.blogspot.com/2
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ