2012-10-27 22:33:23
Φωτογραφία για Δεν κάναμε καλό παιχνίδι
Περισσότερη προσπάθεια πρέπει να καταβάλει ο ΠΑΟΚ αν θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα σύμφωνα με τον Λίνο. Ο Βραζιλιάνος με δηλώσεις του στην κάμερα του novasports απέδωσε την ισοπαλία στη έλλειψη συγκέντρωσης και τόνισε πως στη συνέχεια θα πρέπει να παρουσιαστούν καλύτεροι.

«Δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε και να πετύχουμε ένα τέρμα. Πρέπει να μιλήσουμε μεταξύ μας οι ποδοσφαιριστές για να δούμε τι έχουμε κάνει. Μια ομάδα που θέλει το πρωτάθλημα πρέπει να κάνει κάτι περισσότερο», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Πρέπει πάντα να κάνουμε καλύτερα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που δεν κάναμε σήμερα. Στο επόμενο παιχνίδι πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και πιο δυνατοί για να κερδίσουμε και το επόμενο ματς θα είναι ακόμα πιο δύσκολο».

Τέλος, όσον αφορά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει επικρατήσει μόνο απέναντι στην Ξάνθη, εκτός έδρας, τόνισε: «Για να κερδίσουμε έναν αγώνα, πρέπει να πετύχουμε γκολ. Στο τελευταίο παιχνίδι που παίξαμε καλά ήταν με την Ξάνθη αλλά πέρασε πολύ καιρός. Δεν παίζουμε καλά και για αυτό δεν πήραμε τη νίκη».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ