2012-10-28 03:57:02
Φωτογραφία για Δεν το βάζει κάτω ο Μπερλουσκόνι
Στην αντεπίθεση πέρασε ο Μπερλουσκόνι μετά την καταδίκη του σε τετραετή φυλάκιση για φοροδιαφυγή. Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας που πριν από λίγες ημέρες είχε ανακοινώσει ότι δεν θα θέσει υποψηφιότητα στις προσεχείς εκλογές πραγματοποίησε στροφή 180 μοιρών και δηλώνει ότι είναι «υποχρεωμένος» να παραμείνει στην πολιτική.

Σε εμφάνιση του στο κανάλι TG5 που ανήκει στον μιντιακό όμιλο, ο «Καβαλιέρε» είπε ότι «θέλω να αναμορφώσω το δικαστικό σύστημα έτσι ώστε αυτό που συνέβη σε εμένα να μην συμβεί σε άλλους πολίτες».

«Θα υπάρξουν επιπτώσεις. Αισθάνομαι υποχρεωμένος να παραμείνει στον τομέα» υπογράμμισε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, που είπε ότι η υπόθεση σε βάρος του αποτελεί «επιστημονική φαντασία».

Φυσικά δεν ήταν ξεκάθαρο τι εννοεί με τη δήλωση ότι θα παραμείνει στην πολιτική καθώς η δικαστική απόφαση που τον καταδίκασε καθώς κρίθηκε ότι

Λίγο αργότερα εξήγησε τις δηλώσεις του και επιβεβαίωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος για την πρωθυπουργία. «Επιβεβαιώνω την απόφασή μου να μην υποβάλω υποψηφιότητα για την πρωθυπουργία» δήλωσε κατά τη διάρκεια έκτακτης συνέντευξης τύπου που δόθηκε αργά το απόγευμα στο Λέσμο, περίπου σαράντα χιλιόμετρα βόρεια του Μιλάνου.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ