2012-10-28 08:58:04
Φωτογραφία για Σκότωναν και έτρωγαν γυναίκες
Ένας άνδρας και δύο γυναίκες, ένα σατανικό ερωτικό τρίγωνο που έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας τον Απρίλιο στο Ρεσίφε της Βραζιλίας, παρουσιάστηκαν την Πέμπτη στη Δικαιοσύνη να δικαστούν για κανιβαλισμό! Οι τρεις κατηγορούμενοι έχουν ομολογήσει ότι σκότωσαν, έφαγαν και κατόπιν μαγείρεψαν μερικά από τα θύματά τους.

Σαν να μην έφτανε η κτηνωδία του κανιβαλισμού τους, αφού "ευχαριστήθηκαν", οι ίδιοι, την… ανθρώπινη σάρκα, την πρόσθεσαν και ως γέμιση σε τοπικές πίτες (empanadas) τις οποίες πούλησαν σε γείτονές τους, όπως είχε γίνει γνωστό.

Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις έγιναν από τους αστυνομικούς μπροστά στους οποίους ομολόγησαν τα εγκλήματά τους οι κατηγορούμενοι, σοκάροντας ολόκληρη την υφήλιο.

Οι τρεις κανίβαλοι υποστήριξαν πως ανήκουν σε σέχτα και έλαβαν διαταγές από μία "φωνή", η οποία τους προέτρεπε να τελειώνουν με τις γυναίκες (θύματά τους) τις οποίες θεωρούσαν σατανικές.


Οι φερόμενοι ως δράστες αντιμετωπίζουν κατηγορίες ανθρωποκτονίας, κανιβαλισμού και εκτέλεσης φρικιαστικών ιεροτελεστιών. Ο αδελφός του άνδρα δράστη, Χόρχε Νεγκρεμόντε (Jorge Negromonte), υπερασπίστηκε την αθωότητα του αδελφού του λέγοντας ότι αποκλείεται να έκανε κάτι τέτοιο αφού είναι… χορτοφάγος!

Όλα άρχισαν όταν, τον περασμένο Απρίλιο, ο 51χρονος Χόρχε (Jorge Beltrao Negromonte da Silveira) παραδέχτηκε πως είναι ο συγγραφέας του βιβλίου (2009) "Αποκαλύψεις ενός Σχιζοφρενούς" (Revelations of a Schizophrenic), στο οποίο αναφερόταν αναλυτικά, στα όσα περιελάμβαναν οι δραστηριότητες της σέχτας.

Μαζί του, δρούσε και η σύζυγός του, Ίσαμπελ Χριστίνα (Isabel Cristina) όπως και η 25χρονη φίλη του, Μπρούνα Κριστίνα (Bruna Cristina), η οποία κατοικούσε με το ανδρόγυνο.

Επίσης, μαζί τους διέμενε και ένα 5χρονο κοριτσάκι, το οποίο λέγεται πως είναι κόρη της 17χρονης Τζέσικα (Jessica), που δολοφονήθηκε, το 2008, στην περιοχή όπου κατοικούσαν.

Ο θάνατός της περιγράφεται, λεπτομερώς, στο βιβλίο του da Silveira. Οι αρχές ανακάλυψαν στον κήπο του σπιτιού τους, θαμμένα υπολείμματα γυναικείων σωμάτων.

Συγκλονιστική περιγραφή

«Κοιτώντας το άψυχο κορμί αυτής της κακής έφηβης, αισθάνομαι ανακουφισμένος. Αρπάζω ένα λεπτό κομμάτι μετάλλου και αρχίζω να αφαιρώ το δέρμα κι έπειτα να την κόβω κομματάκια… δειπνήσαμε τρώγοντας τη σατανική σάρκα ως πράξη εξαγνισμού. Τα υπολείμματα, τα θάψαμε στην αυλή», έγραφε σε ένα από τα κεφάλαια του βιβλίου του ο da Silveira.

Εκτός από την Τζέσικα και δύο ακόμα γυναίκες που βρέθηκαν θαμμένες στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού τους, η αστυνομία ανακρίνει τους υπόπτους για ακόμα πέντε ανθρωποκτονίες στην περιοχή Pernambuco. Οι γείτονες των υπόπτων, μην αντέχοντας τη φρίκη, έκαψαν το σπίτι τους ολοσχερώς.

Πηγή: radar.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ